Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytająca

Czego pragną faceci?

Polecane posty

Gość
Mój drogi co do ciężaru może się i zgodzę (choć moim zdaniem nieco za mały), ale gwoździe i amunicja do kalasznikowa sugeruje ostrość. Mnie to spojrzenie jedynie z tępotą się kojarzy :o

Gość Geronimo 57
Normalna,kobieca,ciepła,wyrozumiała,nie musi mieć biustu 5 albo więcej, ze po seksie uciekasz,partner na całe życie.

No napisaliśmy poważnie :D - wyglądać - ważyć - myśleć - rozmawiać - mieć gust coś pominołem ??

o jeszcze coś od siebie :D musi mieć to coś w spojrzeniu że ,jak mi w oczy popatrzy to aż mnie ciary przejdą :D

Gość
Krótkie sama na sam ze słownikiem ortograficznym? :P

Kobieta dla faceta powinna: Być tolerancyjna, Uwielbiać jego kumpli, Przynosić zimne piwo podczas meczyku, Założyć domowa restaurację żeby spełniać każde zachcianki kulinarne, Być otwarta na każdą rzecz o jaką poprosi, znać jedynie słowo \"tak, panie\".

Gość
TenTamten => czyli pracować w sanepidzie, albo skarbówce :P

Gość Geronimo 57
Zeby nie była chorobliwie zazdrosna,jak popatrzysz na kobietę na ulicy ot,tak,idzie ladna laska to spojrzysz,zeby nie byla msciwa,pamiętliwa,po prstu dobra,kochająca,to tak trudno zrozumieć,zeby z nią porozmawiać na kazdy temat, i nie stydzić się jej kiedy wychodzimy do kina, czy restauracji.

Gość Geronimo 57
ten tamten dokładnie,jak spojrzy w oczy żeby ciary przechodziły, i jeszcze uległośc w oczach,miłość.Kumacie laski ?

A ja jestem kobietą i twierdzę, zę kobieta powinna być przede wszystkim delikatna, opiekuńcza. Nie moze też zapominać, zeby być zołzą. Kobieta taka ugotuje obiat z pięciu dań i opieprzy faceta, ze nie podlał kwiatków. Musi być elegancka, bije z takiej niekłamana kobiecość. Słodka jak brzoskwinia ale posiadająca twardą pestkę. Jestem taką kobietą. telefony mi się urywają. Ale chłopaka nie mam bo nie chcę mieć pretekstu do rodzenia dzieci lol :classic_cool:

Gość
black velvet => była kiedyś taka reklama "gówno jest smaczne"...

Gość Geronimo 57
A mnie policjantki :)

Gość Geronimo 57
jak smakuje to jeść,każdy ma jakiś gust,jedni lubią kawior i szampan, mocną wódke ainni gówna,smacznego :)))

Gość Geronimo 57
znam takie co niby są delikatne "opiekuńcze a jak kopnie w nabiał to koniec świata,to oczywiście przenośnia z tym kopaniem w nabiał,ale niektóre tak potrafią dowalić słownie ze można się popłakać,niby taka kobieca ciepła,a jak dowali to można się polakać i ma być wierna,najgorsze co może spotkać faceta,to toksycznby związek.Znależć dobrą kobietę to jak wygrać w totolotka.

Gość Geronimo 57
Tylko w pracy,w domu ma być kobietą

Gość Geronimo 57
boi się czego?chyba ze jesteś wyniosłą księżniczką,to może tak.

O tak :D Każda to chwali się ze to jaka to ona nie jest opiekuńcza wyrozumiała i w ogóle the best :D A po miesiącu wychodzą rogi :D

Gość Geronimo 57
dobrze black velwet,trfiłaś w sedno,i jeszcze zeby miała poczucie humoru,widzę ze masz,tak trzymaj.

Setunia, nie świruj bo my się bardzo dobrze znamy, tyle, ze pisze pod innym nickiem:D A boją się nie powiem czego buehe:D ale to nic złego :)

Gość Geronimo 57
Setunia,bez przesady,jak tego nie lubi,to trudno,hm,i tu mam twardy orzech do zgryzienia,ale jak facet robi minetkę i spija soczki to ok?