Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytająca

Czego pragną faceci?

Polecane posty

Gość Ross
hehehe wiem , ja niestety im bardziej mi zależy, tym bardziej staję się przeciwieństwem takiej wymarzonej kobiety;) ale dojrzewam powolutku jak jabłko, może do 30 wyplewię tego robaka co mi w środku siedzi ;)

Gość Geronimo 57
wyszlas z kapieli księżniczko a ty co masz do zaoferowania ?:)

Ross Jak facet z którym obecnie jesteś będzie wystarczająco wyrozumiały to robak sam wylezie :D

Gość Geronimo 57
To prowokacja?ok.ja teraz ciebie sporwokuję co masz do zaoferowania,ciagle wychodzisz z kapieli a woda kosztuje,twój facet chyba na tą wodę pracuje wielorybie:)

Wyszłam z kąpieli to nerwus lubiący robić dym w okół swojej osoby :D Nie nadaje się na partnerkę życia :P

Gość Ross
hm co do mojego partnera to ja stawiam przede wszytskim na zaufanie jego i moje, tzn.musze sie czuć bardzo bezpieczna przy nim bo kiedyś miałam traumatyczny związek i od tamtej pory potrzebuje by mężczyzna mnie ciagle zapewniał o wszystkim, a że on nie może być wszystkiego pewien bo jest tylko człowiekiem....Nikt niczego nie może być pewien niestety, to jak jakieś chore dążenie do absolutu, ja mam własnie problem z tym że chce wszystkiego albo niczego i to mnie gubi, ale podobno nad wszystkim można popracować :)

Każda księżniczka ma mnie więcej to samo do zaoferowania. Ja na przykład, pozwalam żeby mnie wybranek całował po stopach i nosił na rękach... ale to tylko jak sobie zasłuży :classic_cool:

Ja nie chcę takiej księżniczki :D siedzi ciągle w wodzie jest pomarszczona pewnie cała :(

Gość Ross
hehe nie lubię słowa "księżniczka" bo tak właśnie mnie ten moj facet nazywa i jeszcze do tego egocentryczka i się rzuca, że nie będzie mnie traktował jak księżniczki i już:D

Gość Ross
własnie tak mu mowię ale na nim to nie robi wrażenia hehe dopiero jak wie, że naprawdę się zdenerwuję to przyłazi i łagodzi me rany wewnętrzne :P

Gość Geronimo 57
A po groma mi taka kiełbasa,mam swoje zapatrywania i gust,jak nie to nie,ariwederci Italia,nie choczesz nie nada,zachoczesz nie budiet :)

Gość Geronimo 57
Ross,masz racje zaufanie,to podstawa,jak moja dziwewczyna wychodzi z domu,pytam gdzie idziesz " do kolezanki" przyjmuję to za pewnik,nie klamie,a jak ktoś jest chorobliwie zazdrosny szuka drugiegoi,dnia,zal mi tych ludzi naprawde mają jakieś kompleksy,urazy,ale ludzie sa jacy są,zazdrośni,zawistni.To poza mną,to zle uczucia, i co najgorsze obdarowujemy tym samym innych ludzi to takie zarażliwe,ja się z tego wyleczylem,po prostu i już:)Sorry za literówki.

Gość Geronimo 57
To przepraszam,faktycznie,taki wielorybów nie ma,mogę powiedzieć pontonie ?:)

Gość Geronimo 57
Albo,morsie z płetwami? chciałas prowokacji to ją masz,ale sorry nie bierz wszystkiego do siebie:)Jasny gwint 90 kilo?naprawdę,zrób coś z tym.Ty byś chciała faceta 120 kilo albo wiecej?Szczupły to zdrowy,jak się ma stresa to się je,ja to mialem,ale w życiu jest tak,ze klopotgy mijają, i mniej objadania się.

Gość kobieta pytająca
Ale się temat rozwinął, a ja chciałam tylko prostych wskazówek..

Gość Geronimo 57
a masz wąsy?i do tego masochistka,lubi jak jej dowalają:)ponton,masoch i co jeszcze,znam takie co przed stosunkiem lubią dostać wpierdol,to je podnieca,czaisz?