Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyśniona

było Wam kiedyś tak bardzo smutno, że..............................

Polecane posty

wszystko Was bolało z tego smutku, żalu... Nogi, ręce, brzuch, serce.. Bo tak się właśnie czuje od kilku dni i nie zapowiada się na zmianę..:/

Gość
Serce może nie. Ale np. twarz i nerki już tak. A żałowałem, że uczestniczyłem w tamtym mordobiciu. :P

wolałabym żeby mnie ktoś pobił, przynajmniej miałabym pewność, że za kilka dni przestanie boleć a za pare tygodni zapomne o całym zdarzeniu

było.... przeszywające uczucie smutku i ból całego ciała, a do tego bezsilność, że nic na to nie poradzisz

o właśnie tak i jeszcze chce mi się płakać ale to już nie przez cały czas tylko nagle mnie łapie :(

ehh depresji nie mam..jeszcze:| ale czuje sie okropnie... jakby ktos mnie zjadl i wypluł tak mi zle juz dawno nie bylo... nigdy nie bylo..

tez nie płakałam cały czas, bo nawet siły nie było i jakby łez brakowało, a to też jest straszne bo dodatkowo dławi Cię od środka

Gość
Wasz pretensjonalność i egzaltacja wręcz dobijają drogie panie... Klimat pompatyczno-patetyczny (skojarzenie z ang. pathetic jak najbardziej na miejscu)

Kocie chciałabym umieć nad tym zapanować... Ostatnio usłyszałam, że jestem ostatnią osobą po której możnaby się spodziewać takiego zachowania. A jednak.

Idzie nowy rok zastanówcie się nad rozpoczęciem nowego życia bo z tych smutków się brzydkie zrobicie i dopiero będzie dylemat :)

Nowy Rok się bardzo przyda. Jakoś tak 1 stycznia wszystko wydaje się takie nowe i takie...lepsze:)

Gość
wyśniona => baba to stworzenie co najmniej dziwne, zawsze wszystko musi robić na opak. Mówi kiedy powinna milczeć, działa kiedy powinna myśleć i myśli kiedy powinna działać.

Gość
wyśniona => w sensie fizycznym jak najbardziej. Na więcej mogą liczyć tylko te co robią wszystko we właściwym czasie :o

tak sie tylko mowi... a jak sie zakochacie to nie zauwazacie juz tych wszystkich wad. Poza tym jak laska wygląda nieziemsko to na więcej jej sie pozwala-nawet byś nie zauważył tych niedociągnięć;)

Gość
wyśniona => wygląda nieziemsko... Hah. Bardziej toleruję drobne defekty na urodzie, które czasem tylko podnoszą atrakcyjność (nadwaga drobnym defektem nie jest), niż skazy charakterologiczne. Po nieudanym małżeństwie wiem o czym piszę.

ok, skoro jestes nauczony na błędach to Ciebie to nie dotyczy. Ale nowicjusze tak właśnie myślą:) ładnej kobiecie wybacza się dużo więcej:)

Gość
W moim przypadku nie wybacza się nikomu :P

Gość
I słoniową pamięć. Ale łatwiej się żyje mając pamięć złotej rybki i serce gołębicy.