Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyy

spóżniający się okres

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyy

Mam mały problem. Dzisiaj mija 35 dzień a ja nie mam okresu. Gdy kocham się z moim facetem to on zawsze ma prezerwatywę i gdy zbliża się wytrysk to on wychodzi. ostatnio miałam trochę stresu to może przez to mi się spóźnia okres?? a jak może wywołać??czekam na komentarze

Gość yyyyyyyyyyyyyy
nikt mi nic nie napisze ?? :-(

Gość anik...
Okres moze sie spozniac z mnostwa roznych powodów, niekoniecznie ciazy. Jezeli kochaliscie sie w prezerwatywie a on dodatkowo nie konczy w tobie to szans na ciaze nie widze. Napewno stres ma wpływ na cykl a co za tym idzie na okres. Mi sie kiedys okres zatrzymał na 2 miesiace i było to wynikiem stresu.Poszłam do lekarza i dostałam tabletki na wywołanie okresu i do tej pory jest ok. Czasami zdarzaja mi sie opoznienia ok 10 dni jak przezywam jakies silne emocje. Jezeli okres nie pojawi sie za jakis tydzien albo dwa to idz do lekarza. A jezeli bardzo sie stresujesz ta ciązą to moze zrób test chociarz moim zdaniem jest to zbedne.

Gość Turkusowa Hania
zrób sobie test mnie się spóźnił tym razem 3 dni (a od lat jest reguralny co do dnia, jeśli już to dzień wcześniej, nigdy później!), ale to z nerwów - a to był praktycznie "pożegnalny seks", facet mi wyjechał na pół roku...byłoby śmiesznie :D

Gość Turkusowa Hania
acha, my też używamy zawsze gumek, i facet robi to do końca we mnie (bez sesu przerywać sobie przyjemność) i robimy to bez względu na okres płodny czy tez nie...i jak na razie wszystko działa.....jak trza - odpukać w niemalowane

Gość yyyyyyyyyyyyyy
dzięki za odpowiedzi, ale jak gumka będzie dziurawa co wtedy jak skończy we mnie??