Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie gorzej niz zero

Ciezkie jest zycie brzydkiego faceta na ktorego zadna dziewczyna nie spojrzy

Polecane posty

Dziewczyny często lecą na tych co mają bajerę. Uwierz mi, że łatwo jest oczarować dziewczynę. Mnóstwo facetów ma w sobie coś takiego, że potrafią swoją pewnością siebie, gadką-szmatką i paroma gestami rozkochać w sobie tą którą obrali sobie na cel. To są właśnie babiarze, zrobią czary mary, hokus pokus i już zdobyli tą którą chcieli. Ale asz rację, że są też takie dziewczyny, które są materialistkami, patrzą na to żeby mieć faceta, który ma furę, z którym można się pokazać, którego będą zazdrościły koleżanki. Nie ma już takiego romantyzmu w ludziach, nie ma mężczyzn-rycerzy ani kobiet-księżniczek, które czekają na swojego ukochanego. Wszystko, a już przede wszystkim miłośc została spłycona i zepchnięta gdzieś na margines życiowych wartości.

madmax28 dziękować:) Za wiarę w powodzenie w moim życiu:)

Gość madmax28
kotta - to fakt dobra bajera to ponad połowa sukcesu, ale to nie znaczy ze trzeba mu odrazu dawac no ten tego :) a niestety jest tak ze wiekszośc kobiet daje prawie od razu, a pożniej szloch: a mówił ze zaochał sie od pierwszego wejrzenia !!!!

Właśnie zjadłam całe pudełko ptasiego mleczka. Zawsze jak mam taki parszywy humor to wsuwam słodycze, a już szczególnie ptasie mleczko i chlebek marcepanowy:) - tak troszkę zboczyłam z temtu:) Cream widzę, że pokazujesz mi, że można znaleźć szczęście w nieszczęściu - optymista chyba jesteś:) prawiczek i kropka 1987 - dzięki za miłe słowa, takie coś zawsze podnosi na duchu. Wytrwali wygrają dlatego wierzę, że i Tobie się uda. Masz coś czego brakuje większości - kodeks moralny. I bądź taki zawsze a wyrasz życie:)

Dbam o moje włosy dobrze się układają I jeszcze wynika z tego że jak ktoś nie jest przebojowy to dziewczyny widzą w nim zagrożenie i jak tu walczyć z takim stereotypem ? Ja wiem że uwierzyłbym w siebie jakby się mną zainteresowała dziewczyna albo chociaż by były dziewczyny skłonne ze mną rozmawiać (wiecej takich dziewczyn)

madmax28 masz rację, teraz ludzie powywracali wszystko do góry nogami. Jak się kogoś poznaje to każdy chce wiedzieć jaki ten chłopak/dziewczyna jest w łóżku, a nie jakie ma zainteresowania i czy lubi lody truskawkowe czy czekoladowe.

Gość madmax28
kotta - trzeba sobie osłodzić życie czasem, a co ;)

Gość madmax28
kotta - dlatego jeżeli dziewczyna sie nie szanuje, to tym bardziej facet jej nie bedzie szanował

Widzę że coraz wiecej osób zazdrości mi włosów A jak żeby pokazać jakie mam gęste włosy i jak ładnie się układają nie będę ich w ogóle ścinał

Myślę, że zdecydowanie tak. Może późno się za to wzięłam ale postawiłam sobie teraz jasny cel, taki jak Ty: czekać na tego jedynego. Byłam dziś u spowiedzi, jak wchodziłam do konfesjonału to nogi miałam jak z waty, bo bałam się że jak powiem księdzu co nabroiłam to mnie z hukiem wywali z konfesjonału. Nic bardziej mylnego! Powiedział parę ciepłych słów, które obudziły we mnie motywację do tego aby teraz czekać nie na kogoś kto chce się mną pobawić ale na kogoś kto ma poważne zamiary wobec mnie. Uznałam tą spowiedź jako zamknięcie jednych drzwi w moim życiu i otworzenie kolejnych. Warto czekać na miłość, warto ją przeżywać, pielęgnować i dla niej żyć. Nawet jeśli od dawna nie widzisz jej na horyzoncie to nie przejmuj się. Zaskoczy Cię pewnie w najmniej oczekiwanym momencie. Warto czekać, na prawdę warto.

Bo jak facet, którego kocha może jej wmawiać coś takiego? I w końcu sama odchodzi. Mnóstwo jest takich przykładów. Więc cartoon network, nie mów, że to nie prawda. - W jakim procencie ? Mnie to nie dotyczy

Gość madmax28
kotta - pewnie ze warto, ale zawsze jak kogoś spotkamy to myślimy ze to już jest ta miłośc, miłość na całe życie, a poźniej sie okazuje ze to nastepny zonk :( ale coż; Zycie to nie je bajka, życie je bitwa !!!

prawiczek i kropka 1987 ..ja ci mówie nie warto :) nie masz się puszczac ale nabądz jakies doswiadczenia abys nie miał problemu z tym czy ona kogos miała czy nie :) pozatym kobiety często kłamią mówią ze miały tylko jednego a tak naprawde miały kilku :O

Cartoon ciebie nic nie dotyczy kreujesz sie na takiego odlutka musisz sie zastanowic, czy ty jestes z planety ziemia bo coraz mniej przypominasz czlowieka :o

madax28 dokładnie, tylko żebym za drugie pudełko się nie wzięła, bo to już przesada będzie. Lepiej je schowam:) No właśnie, wszystko działa w dwóch kierunkach, jeśli dziewczyna się szanuje to i facet ją szanuje, jeśli człowiek zna poczucie własnej wartości to i w otoczeniu cieszy się poważaniem. Ze wszystkim tak jest. Ale dzisiejszy świat to poplątanie z pomieszaniem...

Bo tak to jest że dobry człowiek jak ja będzie sam bo jest brzydki A Ty pewnie znajdziesz ale jakie ona będzie miała piekielne życie to tylko współczuć Jak w zakonie. Musisz być porządna i już. Bo jak nie to wypierdalaj suko

Cream rozbójnik jesteś, widzę, że masz ochotę poszarżować troszkę zanim się zestarzejesz:) prawiczek i kropka 1987 no tak, gdybyś napisał, że chciałbyś znaleźć dziewicę to kiepściutko bym to widziała, choć znam i takie dziewczyny. A jak szukasz pożądnej to na bank taką znajdziesz, bo jest dużo takich dziewczyn. Tylko, że takie zazwyczaj są mało widoczne w codziennej rzeczywistości.

Myślenie o tym ilu dziewczyna mogłaby mieć partnerów. Czy mówi prawdę czy nie. Jak się ubiera czy za bardzo się nie odkrywa. Jak na nią patrzą inni. To wszystko będzie dla Ciebie zbyt męczące. Nie wytrzymasz tego i ona nie wytrzyma z Tobą

prawiczek i kropka 1987 odnoszę wrażenie, że podobnie myślimy i patrzymy na pewne sprawy więc... bądź dzielny:)

kotta ...ja chce miec normalne zycie jak kazdy :) tez chce miec prawo wyboru partnerki a nie pierwszą lepszą mam racje ???

Cartoon Network - jak on się już zakocha to nie będzie myślał zadawał sobie takich pytań, bo będzie miał do niej ZAUFANIE.