Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biała_Złośnica

Polećcie mi coś proszę.

Polecane posty

Gość przepraszam ale pantene
to chyba nie jest jakis mega drogi szampon? :O Na łupież najlepszy jest jest szampon nizoral ale tani nie jest

Przepraszam, ale po tym syfie Pantene naładowanym chemią mam jeszcze więcej łupieżu i podrażnień. Nie mam zamiaru kupować drogeryjnych bubli. Chodzi mi o szampon do max 30 zł. Nizoral podobno jest dobry ale nie na łupież tłusty.

Gość 11223311
odświeżam...

Gość Złotowłosaa
PZ kupisz w aptece...... jakieś 15 zł nie przesadzaj że drogi. jedne ze skuteczniejszych ale na moje metrowej długości włosy działa tylko Nizoral.... Zresztą to chyba nawet nie zależy od długości. Chciałam iść już do dermatologa, bo nie mogę się pozbyć łupieżu, ale jakoś tak nie mogę się wybrać :)

Gość kup jakiś apteczny
Healing Shampoo firmy Catzy of Poland (z cynkiem) albo jakiś dziegciowy, w aptece coś doradzą, jest teraz masa szamponów sama mam problem z włosami i nie mogę nic wybrać, mam suche włosy, zbyt suche by używać szamponów do włosów z łojotokiem, z kolei szampony do suchych włosów powodują swędzenie skóry głowy i szybkie przetłuszczanie włosów, koszmar myślę że to efekt uczulenia na odżywki do włosów zawierające woski i silikon (substancje nabłyszczające i wygłądzające włosy)