Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko czarna z mlekiem

EFALOCK FLAT CHAMP ma ktos?

Polecane posty

Gość miaaa...23
Witaj :) Ja mam tą prostownicę już od 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolona :) Bardzo dobrze prostuje. Chcesz coś jeszcze wiedzieć na temat tej prostownicy ? :)

o super, ze ktoś ją ma:) Powiedz mi prosze czy ona szybko się nagrzewa, bo troszkę przeraża mnie jej moć, te 30 W. I czy powłoka ceramiczna z niej nie schodzi, bo jak czytam recenzje to wiele kobiet się wypowiada, że po jakimś czasie ceramika odpryskuje

Gość miaaa...23
Moim zdaniem szybko się nagrzewa. Wystarczy minuta i już jest nagrzana z tym, że ja mam bardzo grube i falowane włosy więc z nagrzaniem czekam ok.5 min i prostuję na najwyższej temperaturze :) Co do powłoki ceramicznej to w mojej prostownicy nie schodzi, ale gdzieniegdzie widać na niej takie jakby zadrapania (jakbyś tak lekko przejechała po niej paznokciem), ale zupełnie nie wpływa to na efekt prostowania :) Tak jak pisałam, mam tą prostownicę od 2 a może nawet 3 lat i nadal bardzo dobrze się sprawuje :)

Ja też mam grube i falowane włosy, może nie tyle falowane co jak ich nie wysuszę, same wyschną to robi mi się siano na głowie z falami. To chyba powinna być dobra dla moich włosów:) Dziękuję bardzo za odpowiedź:)

Gość miaaa...23
No właśnie ja mam takie same włosy :) Jakbym dała im samodzielnie wyschnąć i bez prostowania to miałabym sianowatego baranka na głowie :) Nie ma za co :) Życzę miłego dnia i zadowolenia z prostownicy :)