Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jierdgg

do informatyków ściągnełam sobie film...

Polecane posty

Gość jierdgg

z rapida taka szczęsliwa ze go obejrze a tu kurde nie chce mi sie odtworzyc i przy klikaniu po pewnym czasie( mam w power archiwerze)pojawia sie takie cos Insert volume(-1) i nazwa filmu co mam zrobic, bo chcem obejrzec a inny film który sciagnełm tez sie nie hcce odtworzyc a tam pisze tak:There is a CRC error on file:... co zrobic?

Gość a w jakim formacie jest
ten film?

Gość a w jakim formacie jest
a jakim programem próbujesz to odtworzyć? ściągnij sobie kodeki stąd, to na pewno w tym jest problem kodeki: http://infobot.pl/r/Z1k

Gość jierdgg
ja chyba mam wszystkie kodeki, w rzadnym programie nie chce sie otworzyć a ni w media player ani w \windows media player a ni w KMPlayer, w innych filmach nie było problemu a w tych mi sie nie chce otworzyc :(

Gość tartataaa
a rozapkowalas dziewczynko ten film ??:)

Gość jierdgg
znaczy co?własnie jak chcem z tego power archiwera przeniesc go gdzie indziej albo odtworzyc to sie nie da

Gość tartataaa
znaczy to ze pliki ktore sie sciaga z rapida trzeba wypakowac, nop film jest w 8 czesciach klikasz prawym przyciskiem myszy na pierwszy plik tzw part i dajesz wypakuj tutaj:) jesli wyskakuje ci jakis error crc to prawdopodbnie a wlasciwie na 99% masz zle sciagniety ktorys z plikow

Gość tartataaa
a jesli masz insert volume to albo brakuje ci jakiegos parta albo zaczynasz rozpakowowyac nie od tej czesci co trzeba czyli od pierwszej czesci

Gość asdasd
no ale jak ja mogłam zle sciągnąc przeciez normalnie sciągałam

Gość qBartek
nie chodzi o to, że źle ściągnąłaś, tylko o to, że film był zapewne podzielony na kilka plików a Ty nie ściągnąłaś wszystkich

Gość asdasd
ściągnełam wszystkie zadne sie nie powtarzają

Gość qBartek
"Insert volume..." to znaczy, że jednak jakiejś części brakuje "There is a CRC error on file..." to znaczy, że był błąd bitów kontrolnych sumy parzystości w czasie ściągania i tą część trzeba sciagnąć jeszcze raz