Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endorsinka

czy on naprawde mnie zdradza????

Polecane posty

Gość endorsinka

wiem ze to glupio zabrzmi co teraz napisze... Od kilku miesiecy mialam dziwne przczucia ze maz mnie zdradza.Nie mowilam o ym nikomu oprocz mojej przyjaciolki ale ona stwierdzila ze cos sobie nabilam do glowy. Byc moze, bo po kilku tygodzniach mi przeszlo, takie"weszenie" i dalam sobie spokoj. A jednak teraz "to cos"wrocilo do mnie z podwojna sila. Niewiem skad mam takie przczucie ze mnie zdradza. Moze dlatego tak mysle ze jego telefon ktory zawsze lezal na szafce, teraz lezy tylko w kieszeni jego spodni?Sprawdzilam kiedys rachunek telefoniczny,i bylo full rozmow a przeciez on nigdy niegdzie nie dzwonil. Do tego dochodza od pewnego czasu sny...... sny w ktorych on mnie zdradza. Zastanawiam sie dlaczego taksie dzieje,skad u mnie takie podejrzenia,i dlaczego moja intuicja mi podpowiada "On cie zdradza?"

Gość szczerze mowiac
czasem ludzie maja takie sluszne przeczucia ktore za nimi "chodza" nie chjce byc wredna ale moze on to robi z twoja przyjaciolka :P kiedys byl tutaj temat jak kobietka zalila sie przyjaciolce ze maz ja zdradza a ona jej to z glowy wybijala potem dowiedzielismy sie dlaczego.......

Gość njcklasnjdvhnfr
pewnie cie zdradza. rozwiedź się z nim. innego wyjścia nie ma.

Gość Wściekła Malina
A rozmawiałas z nim na ten temat?

Gość endorsinka
tak , tylko jak to sprawdzic? nie bede przeciez dzwonila pod kazdy numer w jego komorce bo to chore. A moja intuicja mnie chyba nie zawodzi i jeszcze te sny codzinnie takie same, on i jakas kobieta. Moze to zabrzmi dziwnie ale mam wrazenie ajkby "ktos z gory" chcial mi cos powiedziec :(

Gość endorsinka
rozmawialam ale oczywiscie mnie wysmial:( ja nie mam czasu sprawdzac jego, sledzic go , heh liczylam na jego uczciwosc.

Gość szczerze mowiac
endorsinka - moze Ty naprawde powinnas zaufac przeczuciu ??

Gość ol
:classic_cool: zapewne dzwoni do mnie

Gość jgfjffhgfhhg
a nie możesz dojśc po bilingu pod jaki numer często dzwoni dorwij komórkę i sprawdź kogo ma pod tym numerem wpisanego jak kobieta to zapali Ci się czerwona lampka, jak facet to zadzwoń i upewnij sie czy to rzeczywiście nr faceta

Gość za zwyczaj takie podejzenia
powstaja z wlasnych niepewnosci. Pewnie wasz zwiazek nie jest juz tak "ognisty" jak kiedys, brak intymnosci, romansu. Moze zajmiesz mysli czyms innym? Moze sama staniesz sie troche bardziej dla niego tajemnicza, czasami troszke niedostepna? I na litosc boska, nie kontroluj go! telefonu, rachunkow! Nikt nie lubi byc kontrolowany, zdradzajacy czy nie! A ile lat po slubie jestescie? ile ty masz lat? Pracujesz?

Gość Wściekła Malina
A często go nie ma w domu?

Gość endorsinka
ja wiem ze to jest jakies przeslanie tylko nie bardzo umiem to sprwadzic? jak sprawic zeby ta zdrada wyszla na jaw?

Gość endorsinka
moze ten post wyzej to prawda? Tak oczywiscie ze pracuje prowadze firme wiec nie mam dla niego czasu niestety. jestesmy po slubie 10 lat, a ja mam 32 lata.

Gość endorsinka
raz sprawdzilam biling i byl tam faktycznie numer telefonu i kilka polaczen w ciagu dnia. zadzwonilam , odebrala kobieta a ja sie rozlaczylam:(

jesli tak bardzo chcesz sprawic zeby cie zdradzal to wmawiaj mu ze on to robi. Na pewno go tak wkurzysz ze pojdzie i cie zdradzi! Wiesz, czasami lepiej niektorych rzeczy nie wiedziec. ALe jesli nie zalezy ci na waszym malzenstwie, to prosze, rozwalaj go. A jesli jestes ciagle przekonania ze to "ktos z gory" ci sie stara cos powiedziec, to czemu nie pojdziesz do jakiegos medium?

Gość co temat
moze on szuka sobie innej wlasnie dlatego ze nie masz dla niego czasu? przeczucie nie przeczucie,jesli oddaliliscie sie od siebie az tak bardzo to najwyzsza pora cos zrobic z tym zwiazkiem

Gość jgfjffhgfhhg
ja bym chciała wiedzieć, że mąż mnie zdradza od razu złożyłabym pozew o rozwód :) i nie traciłabym przy nim czasu

Gość endorsinka
ja tez bym tak zrobila tylko jak mu udowodnic zdrade?????????? to chyba niemozliwe.

Gość jgfjffhgfhhg
możesz wynająć detektywa nie wiem ile to kosztuje, ale jesli Cię będzie stać...

a moze postarac sie jakos oslodzic wasz zwiazek? Mowisz, ze macie malo dla siebie czasu, to jest wielka szkoda, bo jestes/cie jeszcze bardzo mlodzi. Moze musicie sie na nowo odnalezc? Odnalezc ta dziewczyne i tego chlopaka ktorzy sie w sobie kiedys zakochali? Czasami codzinnosc i jej problemy potrafia tak nas zaslepic ze nie zauwazamy jak te najwazniejsze osoby w naszym zyciu sie oddalaja, lub my je oddalamy. acha, i jeszcze jedno, mezczyzna ktory ma "miod" w domu nie idzie szukac go gdzies indziej. Zycze Wam oslodzonego Nowego Roku!

endorsinko, a kochasz go jeszcze? bo najpierw chyba musisz zadac sobie to pytanie, potem postanowic czy udowadniac mu zdrade czy nie. Jesli myslisz ze zdrada zdradzie rowna i prowadzi do rozwodu, mozliwe ze nie widzisz juz zadnej przyszlosci dla was dwojga.

Gość endorsinka
myslalam o detektywie ale co bedzie jesli nic nie znajdzie? wyjde wtedy na idiotke i na dodatek zazdrosna heh. a naszego zwiazku chyba nie da sie juz oslodzic i chyba zadne z nas tego nie chce.

Gość endorsinka
wiesz co my sie chyba juz nie kochamy i bc moze to ja szukam powodu zeby latwiej sie rozstac, bo jak bedzie zdrada bedzie i powod do rozwodu. My mamy wlasciwie wszystko i chyba juz sie soba znudzilismy ale zadne z nas nie ma odwagi tego powidziec wprost.

Gość marlut
weż detektywa,mąż nie będzie przecież o tym wiedział,a ty będziesz miała ewentualne dowody zdrady lub nie,ale przynajmniej nie będziesz się nakręcać.

takie zycie obok siebie tez nie jest latwe, ale przeciez mozecie dojsc do jakiegos porozumienia i rozwiesc sie polubowo? Przeciez wg prawa to mozliwe. To co was jeszcze razem trzyma, czemu nie potraficie powiedziec basta?

Gość endorsinka
co nas trzyma? firma przynoszac zyski i duza posiadlosc ktorej nie da sie podzielic polubownie. chyba tylko to

Gość jgfjffhgfhhg
weź detektywa jesli Twoje przypuszczenia sie sprawdzą będziesz mogła wnieść sprawę o rozwód z winy Twojego męża jeśli detektyw nic nie znajdzie to wtedy pogadaj szczerze z mężem i postanówcie co dalej robić:)

jezeli firma i posiadlosc to wasz wspolny dorobek to podzial 50:50 jest jak najbardziej mozliwy polubownie. Inaczej jesli "wkladki wejsciowe" nie byly rowne, w takich przypadkach najlepiej robic podzial majatkowy, moze malo romantyczne, ale uczciwe ;) A przyjazn chociaz ocalala? Bo jesli tak, to porozmawiajcie, wylozcie karty na blat i badzcie szczerzy ze soba. chyba ze z nim sie nie da

Gość czader
sprawdź mu esemesy