Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vchvhXhv

czy wszyscy faceci kolo 40 stki to sa do niczego?

Polecane posty

Gość vchvhXhv

i w lozku i w do;u, robia sie coraz bardziej podobni do naszych ojcoz, siedza pierdza i nic im sie nie chce???

Gość piiioioioi
moj taki jest sex dwa razy w miesiacu i nie pomaga w domu, kiedys byl inny

Gość ioiiiiiiiiiiiiiia
moj tez , dzieci maja po nasci elat i sprzataja aon tylko laptop , praca bylko pierdolami sie zajmujeyle jaka i t

Gość kafe112233
moj ojcec też taki, mama wszytsko robi, a on z piwem przed tv i to mama pracuje dłużej od niego. Na szczęście już z nim nie mieszkam.

Gość piioioiioio
wszyscy Mężczyźni wg przedziału wiekowego: 20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie 30-letni to DRWAL rąbie co popadnie 40-letni to WIRTUOZ długo stroi, krótko gra 50-letni to METEOROLOG z przodu opad z tyłu wiatry 60-letni to MŁYNARZ siedzi na workach i bawi się sznurkiem.

Gość vchvhXhv
wiatry to ;oj ma juz teraz pracuje tez mniej odemnie ziecznie zmeczony juz kombinuje by rzucic robote bo mu sie nie podoba obawiam sie ze niedlugo beda z tego problemy i to jego nierostwo mnie przygnebia

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooo
najgorsze t ze na poczatku bywaja uczynni a potem to wszyscy sa tacy sami jesli ;j bedzie jak mj stary to sobi nie wyobrazam wiecznie tv i zero kontaktu

Gość uuujjuuuua
teraz siedza przed ko;pami i nic nie robia uwazaja sie za lepszych a spojrzcie wiekszosc bezdomnych to faceci

Gość kafe112233
no jak moj ojciec, jeszcze siedzi na nk i komentuje profile jakis lasek, ktore mogłyby byc jego corkami, a wyglada trgicznie, myje sie raz na tydzien i uwaza sie za bostwo, szkoda mi mamy, ale ona chyba go kocha.

Gość vchvhXhv
moze wiekszosc jest z takimi facetami b nie chce zmian ale flejstwo facetoz i ich niemoc w lowku i w zyciu jest okropna

Gość iiiiiiiiiiiioioihvv
wstyd wyjsc z takim facetem ciekawe czemu on siebie nie dbaja jedza jak jak mojemu zwroce uwage to uwaza ze ja narzekamchajacyprosiaki chlaja i robia sie coraz bardziej odpy

Gość kafe112233
no dokładnie, a jeszcze pewnie uważają, że powinnyście być im wdzięczne, że z wami są