Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

wieczor panienski czy wypda zaprosic dziewczyny ktore nie beda proszone na wesel

Polecane posty

mam duuuzo kolezanek.niestety nie moge wszystkich zaprosic na wesele.mam ograniczona ilosc miejsc.zaprosze tylko te najblizsze.zastanawiam sie czy na wieczor panienski wypada zaprosic te dziewczyny,ktore nie beda proszone na wesele?

Gość albo zeza jak ma
nie wypada

Gość Wściekła Malina
oczywiście że tak.

Gość iuyfgiytgoiygv
nie wypada!!!!!!!! :O ty bys tak chciala?? :O

Gość inek
no nie bardzo wypada

albo moze zaprosze je na sam slub.....bez wesela.wtedy wypada zaprosic na wieczor panienski? co o tym myslicie?

Gość kinga111
mi sie wydaje, że wypada. Nie masz takich funduszy by zaprosić je na wesele, ale czemu omijać je przy wieczorze panieńskim.

w sumie wieczor panienski a wesele to 2 rozne imprezy. tylko czy te dziewczyny uciesza sie ze sa proszone na wieczor p. czy moze beda urazone ze sa tylko proszone na wieczor p

Gość Wściekła Malina
No co wy? Wypada, przecież to wieczór panieński, żeby poszaleć z koleżankami. A wesele to wesele, wydatek ogromny.

Gość kinga111
ale w tych czasach chyba każdy zdaje sobie sprawę jakie koszty się ponosi na weselu... Zaproś je na wieczór i na ślub do kościoła.

Gość kinga111
jeżeli są prawdziwymi kumpelami, to się nie obrażą

Gość promeczek soneczka
Jeżeli masz duzo koleżanek, to zawsze znajdzie się taka której bedzie przykro, że nie zstała zaproszona na wesele. To jest normalne. Ale złagodzisz ból gdy je wszystkie zaprosisz na wieczór panienski i tam je udobruchasz tłumacząc delikatnie, że chciałabyś je mnieć w tym szczególnym dniu wszystkie, ale z braku środków zapraszasz je właśnie na ten wieczór. Napewno nie będą obrażone. Ale trzeba to ładnie załatwić. Tam tez je możesz zaprosić na ślub bez wesela.

teraz nasuwa mi sie inne pytanie.......kto organizuje wieczor panienski.przyszla panna mloda,jej kolezanki czy swiadek panny mlodej? jesli nie panna mlkoda,wtedy nie musialabym zapraszac tylko ktos inny by sie tym zajal

Gość wista
to chyba zależy jak sobie ustalicie, ja nikogo nie będę w to angażować, bo nie chcę nikomu dodatkowej roboty dokładać.

ze zaprosisz je na ślub, tylko do kościoła. Wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie:)

Wypada ale pod warunkiem, ze zaprosisz je na ślub, tylko do kościoła. Wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie :)

Gość mój wieczór był superrrrrr
Mi organizowała świadkowa - ja dałam jej tylko listę z telefonami dziewczyn które BĘDĄ NA WESELU. I tak nie wszyskie mogły być na wieczorze. Ponieważ wieczór panieński zorganizowany "w miescie" w jakims klubie to jednak spory wydatek dla uczestniczek ( u mnie składały się po ponad 100 zł ) nie wyobrażam sobie aby miały być dziewczyny które nie ida na wesele i muszą kase wydawać . Takie naciagactwo. , żeby było tylko więcej osób . Ja nie wiedziałam co sie będzie działo na wieczorze , gdzie jedziemy . No nic kompletnie . Miałam ogromna niespodzinakę - ale było rewelacyjnie ! Czułam sie jak gwiazda .

Gość do mój wieczór był superrr
same sie składały na TWÓJ wieczór panienski :o ? U mnie wśród znajomych wieczór panienski finansuje panna młoda ew. świadkowa jak ma gest ale napewno nie goście :o co najwyżej mogą sfinansowac niespodzinki:P

Gość o ku.....rwa
nie chcialabym wieczoru na ktore skladaja sie same dziewczyny zaproszone.troche lipa.albo chcesz wieczor panienski i ze swiadkowa go organizujesz albo nie.ale kazac gosciom zeby placili to juz lekka przesada.zenada...

Gość moim zdaniem nie wypada
ja bym tak nie zrobiła...

Gość mój wieczór był superrrrrr
no to ja mówię o niespodziankach przecież ! Bo czyż tort w kształcie penisa , czy striptizer to nie jest niespodzianka ? Cały wieczór to niespodzianka. Nawet jak byłam na domowym wieczorze panieńskim to ustalałyśmy która co do jedzenia zrobi , a na alkohol się składałałyśmy. Byłam na kilku wieczorach i zawsze to kolezanki organizowały imprezy - panna młoda nie płaciła za nic . W moim towarzystwie to jest normalne i nikogo nie dziwi . A piecze trzyma nad wszystkim świadkowa, bo organizuje sie taki wieczór na jaki stac jego uczestniczki i wpólnie umawiają sie na jakąs kwotę składki . Co to za wieczór jak ja będę wiedziała co na nim bedzie , bo mam sama za niego zapłacić... Na całym świecie wieczorki są organizowane bez wtajemniczania panny młodej !

Gość jasneeeeeeeeee
w tajemnicy ale za jej kase albo kase młodego :o Po za tym TAKI wieczorki to tylko na filmach wiec za dużo sie filmów made in USA naoglądałaś :D

wypada jesli zaprosisz je na slub. a jak juz piszecie o tym organizowaniu. mi wieczor organizowac beda dwie kolezanki z liceum z ktorymi utrzymuje kontakt + siostra jedne z nich natomiast swiadkowa jedynie dostanie namiar do nich poniewaz wczesniej nie pytala o to wogole a dziewczyny moje sie wyrwaly z pomyslem juz miesiac temu. i powiedzialam im zeby nie robily sobie problemu zadnego ze pojdziemy gdzies po jakis knajpkach i sie wyszalejemy zeby nie wydawaly niepotrzebnie kasy ale jak je znam to zboczone gadzeciki i tak beda:)

Gość wredna sukaaaa
a zdajesz sobie sprawe z tego ze tqoj kochaniutki przyszly mezus na swoj wieczor kawalerski zaprosi dziwki :O:O ?

a niech se zaprasza! w koncu to wieczor kawalerski! ja bede miala striptizera :) dziewczyny maja sie bawic!

co wy macie z tymi dziwkami na kawalerskim. chyba was faceci kantem puszczaja albo maja z was tak mala pociechce w sferze seksu ze wlasnie tego sie obawiacie. ze zaprosi sobie dziwke i sie z nia pusci. :/ szkoda mi was.