Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnyAnioł

Doradzę kolor włosów

Polecane posty

Gość marmolada*
kolor oczu-zielony brwi-czarny cery- jasna

Gość ja znamm oto ona
oczy- piwne (w sumie to braz pomieszany z zielenia,ale w paszprocie mam piwne ;-) brwi-ciemny popileaty blond cera- lekko zoltawa, nieco zarozowiona, ogolnie nie bardzo jasna nie ciemna

Gość rzepik74
oczy niebieskie,raczej jasna cera(używam naturalnego ewentualnie pastelowego podkładu) ,ciemno brązowe brwi i.... niestety mysi kolor włosów,który chętnie zmienię na...czekam na poradę.Dzięki!!

Gość marmolada*
dzieki

Gość Madcon
niebieskie oczy blada buzia piegi i bardzo czerowne usta :D:D i jaki pasowałby do mnie kolor ??

Gość ja to znamm oto ona do Aniola
wiesz,tak tylko chcialam cie sprawdzic, tak sobie ci to wyszlo, bo akurat mi pasuje nie jasny bezowy blond a sredni braz....blond jest dla mnie za jasny,...

ja to znamm oto ona do Aniola Zawsze też mogłaś dać zdjęcie :| A jeżeli nie podobają ci się moje rady to zmykaj!

Gość gwiazdka 12
Oczy:zielony Brwi:czarne,ale nie az tak bardzo Cera:ciemna

Gość gwiazdka 12
Nie,ale mam ciemna karnacje,do tego chodze na solarium,zeby utrzymac kolor.

Gość gwiazdka 12
oo moze w ten sposob napisze,cera moja jest jak letnia opalenizna

Gość Patrycja05051989
Witam! Ja mam dosyć ciemną karnację, piwne, migdałowe oczy z ciemną oprawą, ciemne brwi i nuralne włosy.Od dawna mam chę zafarbić na blond dlatego chciałabymm się dowiedzieć czy będzie mi pasował jakikolwiek odcień blond, jeżeli tak to ewentualnie jaki?

Patrycja05051989 blondów ci nie polecam bo masz zbyt ciemne brwi a to daje \'\'brudny\'\' efekt, ale jeżeli koniecznie chcesz blond to polecam odcień popielaty jasny blond

Gość aokdsdsgdsh
1.podobno pasuje mi czerwony, a według części blond(średni) 2. moje naturalne to ciemny brąz 3. mam włosy z grzywką (i znów część mówi lepiej/część gorzej) 4. są średnio-długie 5. mam owalno-okrągłą twarz... dosyć dużą, i bardzo reguralne rysy twarzy 6. mam wyraźnie zaznaczone ciemne brwi, dosyć długie i szerokie, ale nie sprawiają wrażenia dywanów ;p teraz ważne rzeczy 1. baaardzo blada skóra, różowe przebarwienia na policzkach na mrozie 2. ciemnobrązowe/czarne oczy z czarną oprawą, migdałowe 3.jasnoróżowe, dosyć duże usta 4. włosy obecnie ciemnybrąz ale bez tych rudawych połysków chciałabym wiedzieć jaki brąz mi pasuje, tzn. czarny, brązowy, jasnobrązowy z połyskiem bez połysku, jeśli z połyskiem to jakim (czerwonawym[mam ochotę na taki kolor) z rudawym, czy z bladym takim jak czerń) ? i myślicie że będzie mi pasować włosy balejaż na brązowej całości czarne pasma lub na odwrót p.s. przepraszam że się tak rozpisałam ;-)

Gość Dq
ja mam twarz jasną , skóra trudna do opalenia :P oczy niebiesko szare brwi jasne. podchodzace pod średni blond a naturalne włosy miałam średni blond tylko, ze z rozjaśnianiem zaczął ciemnieć :( obecnie mam ufarbowane na ciemny blond

Gość glupiczarny aniol jest
a moim zdaniam wcale się nie znasz. np. osoba o nicku "aokdsdsgdsh" to typowa zima z chłodną karnacją a ty jej polecasz ciepły odcień brązu z czerwienią ;/. chłodna karnacja chłodne kolory, ciepła karanacja ciepłe, miodowe kolory ;/ nie pozdrawiam... natomiast Beata07081990 ma ciepły odcień karnacji i czekoladowy brąz który bardzo jej pasuje... p.s dlaczego uważasz że się znasz ?

Gość anna nie ruda
aktualnie mam kolor włosow zloty blond (wpadajacy w rudy)moj naturalny to jasny braz . kolor oczu zielono- niebieskie, jasna karnacja , fototyp II i co dla mnie? w ciemnym brazie wygladam blado i staro;-(

Gość meg0602
mam jasną cere, niebieskie oczy, jasne brwi i skłonność do rumienienia się. prosze doradz mi

oczy zielone ,jasniutka cera bardzo, wlosy farbowne na czarno , brwi jasne

teraz ja: - zielone oczy - brwi i rzęsy średnio ciemne ale na pewno nie jasne - -cera ani jasna ani śniada, niezbyt ładna- skłonność do trądziku, zmarszczki - szczupła, owalna twarz - naturalny kolor włosów- mysi Z opisu wynika,że cała jestem nijaka, eh:( Obecnie, od 2 lat farbuję się następująco- pasemka brązowo- blond. Niestety zawsze wkurza mnie odcień blondu, jest zbyt zimny, szarawy. Miałam już ciemą czekoladę- dramat, gdybym pofarbowała się na rudo, kasztanowo- mąz by nie był zadowolony. Doradźcie.