Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnyAnioł

Doradzę kolor włosów

Polecane posty

teraz ja: - zielone oczy - brwi i rzęsy średnio ciemne ale na pewno nie jasne - -cera ani jasna ani śniada, niezbyt ładna- skłonność do trądziku, zmarszczki - szczupła, owalna twarz - naturalny kolor włosów- mysi Z opisu wynika,że cała jestem nijaka, eh:( Obecnie, od 2 lat farbuję się następująco- pasemka brązowo- blond. Niestety zawsze wkurza mnie odcień blondu, jest zbyt zimny, szarawy. Miałam już ciemą czekoladę- dramat, gdybym pofarbowała się na rudo, kasztanowo- mąz by nie był zadowolony. Doradźcie.

glupiczarny aniol jest wiesz co? jak się nie znasz to się nie wtrącaj i spadaj jak najdalej;]Po co komus dokuczasz? Myślisz że jesteś lepsza? Ps połam se nogi.

Gość alo-alo-a
Cześć poproszę o radę Mam cerę- jasną, różową oczy - ciemno-niebieskie czy szaro-niebieskie ? brwi - ciemno brązowe :):)

Gość alo-alo-a
aha tendencja do rumienienia się włosy mam brązowe, kształt buzi prostokątny

Witam. Mam bardzo niebieskie oczy, cerę jasną wręcz bladą czasami podsiniałe dołki pod oczami (rodzinne), naturalny mój kolor włosów to mysi szary trudno okreslić obecnie udumałam sobie czerwony kasztan, może i ładnie mi w tym kolorze uwydatnia moją jasna cerę tylko ja czuję się źle w tym kolorze. Mam włoski słabe cienkie i delikatne, więc proszę mi doardzić jaki kolor włosów powinnam mieć, kiedyś miała palisander i myslę że dobrze komponował sie z moimi brwiami. Jeżeli jest to możliwe mogę przesłać zdjęcie na maila. Pozdrawiam serdecznie i proszę o poradę. Błagam!!!!! Aneta

Witam. Proszę o poradę. Mam duże niebieskie oczy cerę jasną wręcz bladą i delikatne sińce pod oczami (rodzinne) mój naturalny kolor włosów to mysi szary są bardzo słabe delikatne i cienkie obecnie mam czerwony kasztan myslę że do brze ten kolor uwydatnia moją jasna cerę, ale ja źle się czuję w tym kolorze, kiedyś miałam palisander i myślę, że dobrze komponował się z moimi brwiami. Proszę mi doradzić jakie kolor włosów powinnam sobie zrobić?? Mogę ewentualnie przesłąć zdjęcie na maila. Pozdrawiam Aneta