Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

poduszka AIRMAX Z MANGO jaka jest?

Polecane posty

Mam tą poduszkę od ok. 3 miesięcy. Na początku była super, niestety po miesiącu zrobił sie z niej FLAK, jak z każdej innej poduszki..... za 160zł . nie polecam! Niby na stronie mango.pl można wpisywać komentarze na temat produktów. Oczywiście są one cenzurowane. Moja adnotacja na temat poduszki AIRMAX się w ogóle nie ukazała.... Najlepiej publikować tylko pochlebne opinie ;-)

Gość Karola1011
jest 12 miesięcy gwarancji... dlaczego nie reklamowałaś poduszki?

Gość Annaa05
Ja też na początku byłam zadowolona ale po miesiącu użytkowania jest tak sflaczała że nie da się na niej spać! Bubel jakich mało!!

Gość irtis
Co Wy z tymi flakami? Ja ją mam od grudnia 2009 i jestem bardzo zadowolona. Może to dlatego, ze kupiłam ją w Holandii. Moze to prawda, ze na zachodzie wszystko jest lepszej jakości.

Gość Irena1704
Kupiłam,używam,REWELACJA.Co prawda musiałam się przyzwyczaić do tego że jest dość mała,ale już jest ok.Jest taka przytulna,dokładnie taka jak w reklamie.W końcu wysypiam się.Polecam

Gość gość
Witam, poduszki Airmex zakupionych w Mango uzywamy od ponad 4 lat i nie wyobrazam sobie spania na innej. JEST SUPER. Warunek: jak kazda poduszke, kazdego dnia rano po wstaniu trzeba wzruszyc. Kladac sie nalezy "zrobic miejsce" glowa, tzn. kilka razy w tym samym miejscu poruszac glowa, tak jakby chcialo sie w nie wtulic. Podparte sa kregi szyjne - SUPER. Moja cala rodzina spi na tych poduszkach i wszyscy wreszcie sie wysypiaja.