Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszoookowanaaaaa

zostawił mnie bo jestem za ładnadla niego

Polecane posty

Gość zszoookowanaaaaa

to sa jego słowa!!Znaliśmy się 5 miesiecy on niezbyt atrakcykny wg moich kolezanek ale mnie sie podobał miał wspaniałą osobowość ja podobno atrakcyjna...i on mnie zozstawił!!podając taki idiotyczny powód "ze mam za duże powodzenie"i że predzej czy pozniej go zdradze a on nic chce cierpieć i odszedł do takiej brzydkiej grubej.. co za kretyn nie mógł wymyślić coś lepszego że zakochał się w innej tylko takiego idiote zsiebie robić taką żenującą wymówką:O

Gość hehehehhhheeeeeee
zajebiście oryginalny sposob zrywania:D

Gość szaryyyyy
Mi się kiedyś podobała jedna dziewczyna i to bardzo, ale jej o tym nie powiedziałem bo też sądziłem, że za ładna dla mnie... My faceci czasem tak mamy jak mamy zbyt niską samoocenę. Przynajmniej ja tak mam... dodam, że ponoć sam jestem przystojny tak mówią inni..., ale ja w to nie wierze... nie potrafię :(

Gość zszoookowanaaaaa
ale on takto był straszni epewny siebie powiedziałabym nawet że bardzo zarozumiałyyyyyy

nigdy nie wierz w bajki typu "za ładna", "za dobra", "nie zasługuję na ciebie" ... To są ładnie brzmiące brednie :) Facet, któremu podoba się kobieta, ale nie jest ona w jego zasięgu owszem, może tak mysleć i zrezygnowac z działań w jej kierunku, ale jesli facet już zodobył kobietę, ona jest jego, to te argumenty są absuredem, który ma mu ułatwic odejście i tyle :)

Gość ppppppppppppp
hehe..moze chcial byc mily..

Gość szaryyyyy
Może takie pozory stwarza tylko. Ja tak robię... w życiu by mnie nikt nie posądził o jakieś kompleksy raczej o oschłość i zimny stosunek do wszystkich. A ja jestem zakompleksiony, miękki i wrażliwy, więc pozory mogą mylić. Ale w sumie on nie koniecznie musiał być taki, jak ja.

Gość zszoookowanaaaaa
właśnie wiem to też w to nie wierze.....ale jak mógł wymyślić coś tak idiotycznego:O

Gość romantyczny Władek
może poprostu to była taka ironia? Może poprostu nie chce być z taką idiotką bez własnej osobowości która myśli, że wyglądem zbawi świat i dziwi się, że on poszedł do takiej " grubej i brzydkiej" i jak w ogole można z nią być? a co tylko z Tobą można? bo jesteś ładna? płytkie myślenie. Może trzebabyłoby się głębiej zastnaowić nad słowami Twojego ukochanego... może miał właśnie to na myśli " jesteś dla niego za ładna" bo brakuje Ci sporo innych rzeczy

Gość ppppppppppppp
a w ogole moze ta "brzydka, gruba" ma bardziej poukladane w glowie...

Gość zszoookowanaaaaa
juz zakompleksione osoby sie odzywają.Mówił mi zawsze że kocha moją osobowość sposób w jki żartuje uwielbiał spedzac ze mną czas świetnie sie dogadywaliśmy ale był strasznie zazdrosny..o wszystkich dletaego zaczeło sie psuć..Laska do której odszedł nie ma nawet matury,nie mówiłam tego z pogardą że jest brzydka chciałam jedynie stwierdzić fakty bo jest..żeby opisać sytuacje...nigdy z czyms takim się nie spotkałam

ja to doskonale rozumie, faceci jak odchodza wymyślają tego typu rzeczy typu "jestś dla mnie za mądra", " nie załuguję na Ciebie" "Nie chce Ci torowac drogi do szczęścia" i nagle mają inną, czegoś t nie rozumiem :P skoro byli z takm ideałem, madrym, ładnym to czemu odchodzą? a moze coś jednak nie grało w tym zwiazku i ne chodzi o cos tak prozaicznego njak wygląd?

Znam taki przypadek :facet zostawił bez podania przyczyny... dziewczyna się potem od jego kolegi dowiedziała, że po prostu widział, jak każdy chłopak na nią patrzy i że on jest dla niej za brzydki - autentyczna historia... Chłopak piękny nie był, taki rudzielec..... ale jej się podobał.

nie wierzycie w takie bzduru bo jestescie kobiety.my zakompleksieni faceci tak mamy

Gość g111
poprostu znalazl dla siebie lepsza opcje:D

bo przeprowadzono badania, że ładnym zawsze się wszystko udaje i lepiej żyje. Ale ładne kobiety mają zawsze wokół siebie dużo wielbicieli, a że w życiu różnie jest, raz pod wozem raz na wozie, pomyślał sobie, że jak będzie pod wozem, a ty masz w koło siebie tylu wielbicieli, więc po co masz być z nim pod wozem jak możesz być z innym na wozie, po prostu pomyślał do przodu..... i to byłoby na tyle.