Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona22-99

co robic a moze to juz ? co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość zaniepokojona22-99

MAMY witam wszystkie mamusie:) odrazu wam grtuluje dziecka mam pytanie ponieważ staramy sie z nazyczonym o dziecko dosc długo 1,5 roku.Ostatnio zauwazylam cos takiego moze pokolei.. 18.11-dostalam @,ktora trawala 4-5 dni czyli w normie 30.11 i 6.12 kochaliśmy sie bez zabezpieczenia do końca po czym zaraz po dostalam brazowego plamienia nastepnie ok 16.12 powinnam dostac kolejna miesiaczke i nic w dniu spodziewanej miesiaczki dostalam znowu brazowego plamienia i na tym sie skonczylo piersi mam normalne o dziwo nie widze u siebie zanych objawow jak zawsze.. a wiec pytanie..czy moglam zajsc w ciaze ginekolog u nas ma urlop wiec nie mam jak isc..a test boje sie zrobic bo boje sie kolejnego rozczarowania... dodam tez ze mam wydzieline taka jak hmm jak to nazwac serek.. co o tym sadzic- z gory dziekuje..

Gość z nazyczonym

Gość zaniepokojona22-99
nie ma tutaj zadnych MAM moja mama zmarla gdy mialam 16 lat i nie mam kogo sie poradzić :(

Gość i juz problem z głowy
skarbie ale my tuataj nie mozemy zdiagnozowac ciąży :( to musi lekarz potwierdzic. Kazdy organizm jest inny i nie mozna od tak powiedziec ci ze ciaza na 100 procent tak sie nie da. Radze zrobic test ciążowy. A jeszcze lepiej udac sie do labaoratorium i zrobic test z krwi betahcg i po trzech dniach go powtorzyc jesli beta wzrasta ciaza rozwija sie :)

Gość zaniepokojona22-99
cholera mnie trafia...ze nikt nie moze odpisac ale na jakies glupie topiki typu chce zabic swoje dziecko to wiekszosc odpisuje a ja pragne dziecka !! i nikt nie potrafi mi odpisac czy moglo dojsc do zaplodnienia

Gość zaniepokojona22-99
PRZEPRASZAM WAS WIEM ZE GLUPIO ZE SIE TUTAJ PYTAM ALE JA JUZ NIEWIEM KOGO U MNIE WSZYSTKO POZAMYKANE JEST APTEKA TO SAMO GINEKOLOG URLOP

moglo dojsc do zaplodnienia ale rownie dobrze nie musialo. Nie irytuj sie idz do apteki po test szanse sa duze z tego co piszesz.

aha nie doczytałam, boisz sie....moim zdaniem lepiej wiedziec niz zyc w niepewnosci.

Gość zaniepokojona22-99
NIE ROBIŁAM CHCE TYLKO WIEDZIEC ZE JEST TAKA MOZLIWOSC BRAK @ BRAZOWE PLAMIENIA CZY JEST MOZE JEZCZE W CZYMS INNYM TAKIE OBJAWY NP. W JAKIEJS CHOROBIE ?

ALE CO my mozemy powiedziec, mozliwosc jest zawsze..takie plamienia mogą byc i oznaką ciązy i choroby.ja tez sie staralam ale nie balam sie robic testu. W dniu @ zrobilam i teraz jestem w 14 tyg ciąży:) Jednak zrobilabym test na twoim miesjcu i wiedziala na czym stoje.

szanse na ciaze sa zawsze. Ja w 1 ciazy nie mialam w ogole zadnych objawow nic mnie nie bolalo wszytko bylo ok przytylam tylko 8 kg dziecko zdrowe ciaza super a w drugiej kosmos bole piersi od poczatku. Straszne bole jajnikow glowy plecow itd i to od poczatku ciazy od ok 5 tyg takze widzisz sama inne objawy w obu ciazach , Nic nie jest takie same. Idz w poniedzialaek do apteki i zrob test to bedzie najlepsze wyjscie.

poza tym masz chyba w miescie apteke ktora ma dyzur dzisiaj.

Gość powiecie mi.p
loona_84 przeciez jasno i wyraznie napisala ze nie robila testu bo sie boi kolejnego rozczarownia, boze czytaj ze zrozumieniem kobieto :/

Gość pearline
moim zdaniem masz infekcje jakąś. Ciąża mało prawdopodobna.

Gość zaniepokojona22-99
no niby tak ale chyba powinnam zrobic bo bede zyla w nieswiadomosci az chyba brzuszek mi bedzie rosl.. pewnie i tak sie rozczaruje :(

Gość powiecie mi.p
Ja zrobilam test na 4 dni przed spodziewana @ i teraz jestem w 37tc, (po 5 cyklach stran). Mnie bardzo piersi bolaly czulam sie dokladnie tak samo jak przed okresem... ciekawa jestem czy to dzidzius u Ciebie w drodze :)

Gość zaniepokojona22-99
pearline -pewnie masz racje :(:(:(:(:(:( ..

przeciez napisalam pod tym ze nie doczytalam i juz wiem ze nie robila. moze ty nauczysz sie doczytywac do końca

nie martw sie i nie zakladaj z gory ze jestes czy tez nie. Stres tylko szkodzi. Idz do apteki z chlopakiem powoli spacerkiem troche sie rozluznisz a w domu zrob test. Po terminie jestes wiec wyjdzie wiarygodny.

Gość zaniepokojona22-99
a mi wlasnie nic bolal mnie brzuch przed @ tgo 16.12 i do wszystko a zawsze mialam powiekszenie piersi czy bol brzucha a teraz czAsem lekkie uklocie i to wszystko

Gość zaniepokojona22-99
wiem pojde w poniedzialek a teraz troszke sie rozluznie :) zobaczmy co bedzie mam nadzieje ze tak jaktego pragne z moim skarbem :)

Gość powiecie mi.p
loona_84 Robilas sobie ten test pappa na downa i przeziernosc karkowa?

Gość zaniepokojona22-99
OJ DZIEWCZYNY NIE KLOCICIE SIE :)

Gość powiecie mi.p
poltora roku staran to bardzo dlugo, czemu do spaecjalisty sie nie zglosiecie ? moze bezplodni jestescie, to nie zawsze takie proste zajsc w ciaze. ja po 5 miesiacach juz zaczelam pankowac , 1,5 roku bymnapewno nie wytrzymala, bo jak z ktoryms z was cos jest nie tak to lepiej zaczac sie leczyc niz tak czekac biernie

Gość zaniepokojona22-99
nawet nie pomyslalam o tym : ( tak bardzo go chce