Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona22-99

cholery dostane .. a wy ile sie staralyscie o dziecko - POMOCY bo ja juz nie

Polecane posty

Gość zaniepokojona22-99

daje rady. witam wszystkie mamusie odrazu wam grtuluje dziecka mam pytanie ponieważ staramy sie z nazyczonym o dziecko dosc długo 1,5 roku.Ostatnio zauwazylam cos takiego moze pokolei.. 18.11-dostalam @,ktora trawala 4-5 dni czyli w normie 30.11 i 6.12 kochaliśmy sie bez zabezpieczenia do końca po czym zaraz po dostalam brazowego plamienia nastepnie ok 16.12 powinnam dostac kolejna miesiaczke i nic w dniu spodziewanej miesiaczki dostalam znowu brazowego plamienia i na tym sie skonczylo piersi mam normalne o dziwo nie widze u siebie zanych objawow jak zawsze.. a wiec pytanie..czy moglam zajsc w ciaze ginekolog u nas ma urlop wiec nie mam jak isc..a test boje sie zrobic bo boje sie kolejnego rozczarowania... dodam tez ze mam wydzieline taka jak hmm jak to nazwac serek.. co o tym sadzic- z gory dziekuje..

Gość zaniepokojona22-99
nikt nie napisze:((

Gość bbbbbbbbb
masz infekcje; to nie jest obaw ciazy, ja juz raz w ciazy bylam i ta biala wydzielina nie przypominala serka..niestety ciaza obumarla; staramy sie o dzidziusia od kwietnia; 3 miesiace temu zrobilismy badania na sperme; wyszly tragicznie, radze sie udac na badania; ja bym nie wytrzymala 1,5 roku..

Gość gwiazdka 12
Z moim narzeczonym tez staramy sie o dzidziusia to juz trwa rok czasu. 1 grudnia powinnam dostac@ ale nie dostalam,spoznia mi sie 27 dni,dzis robilam test i nie jestem w ciazy,cos chyba ze mna nie tak skoro nie mam @ zawsze mi sie opozniala,ale nigdy tak dlugo...

Gość zaniepokojona22-99
noi powiedzcie jak nie mozna tutaj zwariowac :(( ..no to pewnie nabawilam sie infekcji jakiejs znowu :( miesiac temu to samo ..szlak mnie trafi

Gość limek
ja ci zrobie dziecko max w miesiac

Gość zaniepokojona22-99
ta to czekam

Gość i juz problem z głowy
przestancie straszyc dziewczyne a ty przestan zakladac gdzie sia da takie tematy bo i tak nikt tutaj ci ciazy nie potwierdzi. Jak w ogole mozesz oczekiwac jakiejs racjonalnej odpowiedzi przez internet gdzie chocby byl tu gin to i tak do poki cie nie zbada nie zrobi usg a ty nie zrobisz testu niczego sie nie dowiesz. Po co zakladasz te topiki tylko sobie np niepotrzebnie nadzieje robisz bo zaraz ci ktoras napisze tak ze tez tak miala i teraz w ciazy jest. A ty sobie narobisz nadzieji i tyle. amiast sie stresowac idz po test to raz potem do gin a potem jesli nadal to nie ciaza to idzcie do jakiegos specjalisty przebadac sie . Mogą to byc powazniejsze problemy itd . Wez sie w garsc!