Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlecznaa czekolada

jak rozkochać w sobie faceta?

Polecane posty

Gość pokazać mu udo z
przyległościami, ozdobione pięknym kolczykiem.

Gość g111
polechtac jego ego...to przeciez takie proste

nie to nie mój szef,nie ma żony ani dziewczyny ;P to mój koega z którym się kiedyś tam umówiłam , ja mu sie nie narzucam, czasmi rozmawiamy ale ostatnio żadko ,chyba, że ja coś napiszę, jak mu np. wyśle smsa to odpisuje od razu, i czasami wygląda to tak jakby był zainteresowany a czasem myślę że ma mnie dość....

jak chcesz rozkochać w sobie faceta, to musisz wziąść u mnie lekcje białej magii. Ale wpierw radzę przeprowadzić wywiad, bo zakocha się w Tobie a okaże się żulem i łapsem, wiesz jak to mówią pozory mylą, powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej.

Gość spuszczam....
się :p

Gość 007tytus
Dać mu szanse....-szanować samą siebie

Gość Galantynka
No, ja sie wypowiem, spotkasz faceta około 80, z długa broda , albo pulchna starsza babcie, która podawał asie za niego.:P

Gość masz na imie Jowita

Gość
Przez żołądek do serca:)

Gość nie to tylko sranie w banie

Gość Geronimo57
Kto to jest żul,albo łaps? łaps to policjant,albo pies.

Mleczna czekolado... A ja bym radziła nabrać dystansu. "Nie ma lepszego lekarstwa na nieszczęśliwą miłość niż... nowa miłość" Czy jakoś tak :-)

Gość Agata z Planety X
Tak rozkochac to sie chyba nie da :( najpierw musi byc to "cos", co zaiskrzy miedzy wami i wtedy to dopiero mozna rozkochiwac :D

cześć mam 20 lat i bardzo mi sie podoba chłopak z pracy widujemy sie tylko w weekendy bo oboje na tygodniu studiujemy oprócz spotkań w pracy rozmawiamy ze sobą na gg i to czasami przez długie chwile jak go widzę mam motyle w brzuchu nie wiem co on czuje czy traktuje mnie tylko jako koleżankę z pracy czy coś więcej chciałabym do niego podejść i powiedzieć co czuje ale nie mam dosc odwagi proszę doradźcie co mam robić!!

ja w sumie nie wiem co Ci poradzić, tez bym chciała to wiedzieć...:9 chłopak podoba mi się już ponad rok... i najgorsze jets to, że nie mam jak zapomniec bo on do mnie ciagle pisze ale wiem, że myśli o byłej...

Gość daisy88
hej ja mam podobną sytuację.. też strasznie podoba mi się chłopak z którym widuję się jedynie w klubach, trwa to też ponad rok, do tej pory zapoznaliśmy się piszemy na gg czasem jakieś smsy często ja inicjuję ale jemu też się zdarza a jak już się widzimy na żywo to jest super:) tańczymy razem itp znajomi twierdzą, że ciągle na mnie patrzy ale ja jakoś tego nie zauważyłam... nie wiem czy jest zainteresowany czy nie... a jesli jest to czemu nie zrobi jakiegoś kroku?? zaznaczam, że ja zrobiłam pierwszy:)

Gość daisy88
tyle to ja dobrze wiem.. oczywiście nic na siłę jakby rzeczywiście było tak, że on daje do zrozumienia , że nie ma szans to bym odpuściła tyle, że tutaj dochodzą pewne przeciwności o których on wie ...no i sama nie wiem czy zainteresowany czy poprostu lubi mnie jako koleżankę

u mnie to tak jest, że on często do mnie pisze i to w dwuznaczny sposób, często mówi różne miłe rzeczy, ale to straszny leń i w ogóle... ma tyle wad , oczywiście jakies zalety też bo nie mówię tlyko o wyglądzie znam goi ponad rok... i jak tu nie myśleć o tmy skoro ciągle pisze.. wiem tez na pewno , że myśli o swojej byłej , ten związek nie trwał długo, ale było to już jakiś czas temu.. chyba muszę sobie dac spokój bo rozkochiwac juz na tyle sposobów próbowałam...

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.