Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FrYtKa113

Pomogę!

Polecane posty

Wiesz co jeszcze bym chciała :P coś o depilacji nóg...w lecie mam je zawsze podraznione od depilowania a uzywam różnych pianek i żeli nawilżajacych póxniej po depilacju smaruje je kremem nawilżajacym..mam bardzo delikatna skore na nogach..i lecie jest zaczerwieniuona i wyglada to nieładnie :(

Jestem juz po 3 dniach przyjmowania Regulonu, który przepisała mi p.Ginekolog. Po jakim czasie przyjmowania tabletek będe juz w pełni zabezpieczona przed zajściem w ciążę? Lekarz powiedział mi, że po 8 dniu a z tego co czytałam, piszecie, że od pierwszej tabletki. Jak to w końcu jest ? Acha i zaczełam brac w pierwszym dniu okresu

Nie rozumiem cie dziewczyno! Piszesz że pomożesz więc powinnaś pomóc. A ty idź tam to ci powiedzą. Nie podoba mi się to. A to nie jest z erotyką związane tylko z życiem.

Martuleczek hmmm Bym wysłała Ci pare zdjęć jak wyglądają oczy tak jak ty chcesz ale tu sie nie da.Ale jeśli lubisz styl scene qeen to Akurat coś dla Ciebie :D

Depilacja depilatorem elektrycznym: 1. Przed depilacją weż odprężającą kąpiel. Dzięki niej rozszerzysz pory skóry, zmiękczysz i łatwiej usuniesz włoski. 2. Osusz dobrze nogi. Nie smaruj ich balsamem. Napnij dwoma palcami kawałek skóry i przyłóż do niej prostopadle włączony depilator. 3. Delikatnie dociskaj depilator do skóry. Powoli przesówaj go w kierunku przeciwnym do wzrostu włosa. Chwila odpoczynku. I dalej! 4. Nie poddawaj się. Zobaczysz, że szybko nabierzesz wprawy! Po depilacji wklep w skórę kojąco - nawilżający balssam. Hurra! Gładkie nogi!! Patent: naty ból *Depilowane włoski nie powinny być dłuższe niż 5 mm. *Jesteś debiutantką? Nastaw depilator na minimalną prędkość. Tak samo postępuj, gdy depilujesz kolana i kostki. *Napnij skórę. *Co kilka minut rób sobie przerwy. *Wydepilowaną skórę chłodź rękawicą chodzącą, jaką posiadają niektóre depilatory marki Braun, albo kostkami lodu. Rada pochodzi z nowego numeru Bravo Girl!! Nie ukrywam, że depilowanie depilatorami elektrycznymi boli, stąd te schładzanie :P Tetaz przejdę do mniej bolesnych sposobów. Depilacja woskiem: Do tego celu potrzebna jest wosk w plastrach, polecam z serii Veet. 1. Przed rozpoczęciem zabiegu przeczytaj ulotkę. 2. Upewnij się, że skóra jest sucha, czysta i bez pozostałości balsamów czy olejków do ciała. 3. Rozgrzej wosk, pocierając podwójny plaster pomiedzy dłońmi. 4. Powoli rodziel podwujny plaster na dwa pojedyncze. 5. Nałóż plaster z woskiem na skórę i mocno wygładź dłońmi, jego powierzchnię, zaczynając od kolan ku kostce, czyli w kierunku zwrostu włosów. 6. Chwyć za dół plastra. Jednym szybkim i zdecydowanym ruchem oderwij plaster, ciągnąc go w stronę przeciwną do kierunku wzrostu włosów, jednocześnie mocno naciągając skórę drugą dłonią. 7. Aby usunąć resztki wosku ze skóry przetrzyj ją specjalną chusteczką dołączoną do opakowania. 8. Powtórz wszystkie czynności do oczekiwanego rezultatu. Depilacja pianką zmiękczającą włos: 1. Używaj w łazience (w pustej wannie lub brodziku), aby uniknąć zabrudzenia dywanu, podłogi lub ubrania. 2. Rozprowadź żel-krem równomiernie na skórze. Umyj ręce niezwłocznie po aplikacji. 3. Pozostaw żel-krem na skórze dokładnie 3 minuty (radzimy skorzystać z zegarka). 4. Następnie przy użyciu szpatułki BEZ OSTRZA usuń żel-krem wraz z włoskami z małego fragmentu skóry. 5. Jeżeli włoski łatwo schodzą, usuń resztę żelu-kremu. Całkowity czas aplikacji żelu-kremu zależy od grubości włosków. Jeżeli włoski nie schodzą łatwo ze skóry, pozostaw żel-krem jeszcze przez chwilę (CAŁKOWITY CZAS APLIKACJI NIE POWINIEN PRZEKROCZYĆ 8 MINUT) 6. Po usunięciu wszystkich włosków, opłucz skórę pod bieżącą wodą. 7. Po użyciu wypłucz wylot pojemnika oraz szpatułkę. Depilacja pach Do depilacji pach możesz użyć pianki do depilacji lub zwykłej maszynki. Skóra pod pachami jest bardzo delikatna, i nie wskazane jest depilowanie woskiem czy maszynką elektryczną. Polecam piankę. Z depilacją pach pianką postępuj tak samo jak u nóg. Ale ja nie jestem Ginekologiem ja Jestem Dermatologiem!

dermatologiem?? jak dobrze.Ja mam łojotokowe zapalenie skóry ;/ smaruje Clotrimazolum w kremie i pomaga ale to cholerstwo co jakiś czas nawraca!!! Czym powinnam myc twarz?Jakich kremów na codzien uzywac moze łykac jakies tabletki(cynk itp)?????

A własnie :P czarny anioł ma racje..wiesz co :) wyle Ci link do mojej foty i powiedz w jakiej fryzurze byłoby mi njlepiej i w jakim kolorze wlosów...