Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia-1983

Hemoroidy w ciąży?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Mam pytanie do ciężarnych - czy macie hemoroidy?. Mnie zatkało ostatnio bo coś mi się pojawiło przy obycie. Nie wiem dlaczego bo nie mam żadnych problemów z wypróżnianiem się. Coś czytałam że może to wyjść od wysiłku - wprawdzie posprzatałam trochę przed świątami ale żeby od razu coś takiego. Macie coś takiego? Kiedy to się schowało i czy boli was to? Mnie nie nie boli ale strasznie się z tym czuję.

Gość ehm
w ciazy raczej norma. Ja mialam nawet przed ciaza, ale w ciazy poniewaz jest wiekszy ucisk tez mam. Jak masz jakies malutki guzek to raczej sam zniknie, wieksze tez czasem znikaja ale tez czesciej sie pojawiaja z powrotem, taki live

Ja miałam.Dostałam w 7 miesiącu.Jakoś wyszły tak nagle(no wcześniej nie zauważyłam :P) Nie mogłam siedzieć,chodzić,bolało jak diabli! Później pękł i krwawiłam przez 2 dni.Ulgę przyniosły czopki.

Gość nigdy nie zrozumiem kobiet
dobrowolnie zachodzących w ciążę i niszczących swój organizm:O Ciąża jest jak pasożytnicza choroba. Z tym, że z choroby da się wyleczyć, a po ciąży zostajesz z pasożytami na najbliższe 20-25lat:(

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do nigdy nie zrozumiem kobiet też byłaś/eś takim pasożytem . jak sie z tym czujesz??