Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Pomysły na spędzenie sylwestra we dwoje ...

Polecane posty

:) otóż z facetem zostaniemy w sylwestra chyba w domu :) taki romantyczny wieczór we dwoje ... macie jakieś ciekawe pomysły? zarówno na potrawy jak i spedzenie czasu razem ...

Gość krówka zapjatajka
a w zeszłym roku co robiliście? ;)

w zeszłym roku na sylwestra nie byliśmy razem ;) chcialam zrobić jakieś lekkie przekąski zeby sobie chrupać od czasu do czasu, oczywiscie jakiś alkohol ... nie wiem tylko jakie zajęcia wymyslec :P no na pewno sex :P ale moze jakiś masaż ... hmm no nie wiem

Gość duzo duzo duzo sexu

Gość cxz
­­­­­­­­­­­ no bez przesady :)

nastrojowa muzyka. jakiś jazz np;) świecie, Ty w kiecce, bo czemu by się nie odstrzelić tylko dla niego? na kolację no spaghetti- tanim kosztem, a efektowne. jako zakąski koreczki , jakaś sałatka i ciasto. szampan na północ i jakieś dobre wino. kilka dobrych filmów, olejek do masażu, wygodne łóżko;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvba
w tym roku też spędzam z moim mężczyzną sylwestra w domku:) i bardzo sie z tego cieszę, już myśleliśmy o tym aby razem zrobić pizze (domowa najlepsza:D), jakieś fajne i kolorowe drinki będą:D CO do masażu to mamy już olejek na ta okazję:) i masę filmów:D

No właśnie myślałam o spaghetti i lekkich przekąskach ;) Myslałam również nad filmami ... wybór pozostawię jemu ;)