Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucilam

odrzucilam oświadczyny

Polecane posty

Gość odrzucilam

Odrzucilam dzis oświadczyny mojego mężczyzny. Byliśmy ze soba 5 lat. Zerwalismy miesiąć temu. Żadne z nas nie było idealne, złość była nieraz. Czekałam długo na "niego". Aż w koncu zdecydowaliśmy o rozstaniu. Pare dni temu postanowilam być z kimś innym, a byly przyhcodzi i blaga i placze... Oczywiście, że nie kocham tego "nowego" meżczyzny, bo jak tu kogos kochac po po paru dniach. Teraz czuję że moje miejsce jest z byłym, że z nim chce rano kawe pić i miec dzieciaki.... I nie wiem na ile to przyzwyczajenie, a na ile prawdziwe "chcę";( na ile chęć noszenia pierscionka...

Gość dobrze zrobiłaś
odczujesz jak wyjdziesz za drugiego

Gość ejbisi
Na to pytanie nikt ci nie odpowie. Czy rozstaliscie sie dlatego ze nie chcial sie oswiadczyc czy z innego powodu?

hmmm to decyzja na cale zycie i odrzucenie oswiadczyn i przyjecie ich jak rowniez zwiazek z nowym nieznajomym lepiej nie podejmowac pochopnych decyzji tylko sie powaznie zastanowic

Gość odrzucilam
rozstalismy sie bo on nie wiedzial czy zycie rodzinne jest dla niego wazne. Mial "parcie na prace na rozwój firmy interesy. Mnie to wykanczalo.

Gość odrzucilam
twierdzi, że zluzuje, że niewazne sa pieniądze bo woli miec mnie

Gość ejbisi
To daj mu szanse :)

Gość kasiaaaaaaaaaa
ŻAL.PL

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvba
daj mu szansę. jak się nie zmieni to wtedy kolejnej nie dostanie. żebyś ty tego kiedyś nie żałowała będąc w związku z innym i tesknic za innym