Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suri91

a w nowym roku..

Polecane posty

*nabiorę pewności siebie *schudnę i wyrzeźbię swoje ciało:D *będę kochaną dziewczyną *nie będę tyle obgadywać *nie dam się nudzie, znajdę na nią sposoby:) *będę częściej wychodzić z domu:D *przeczytam o kilka książek więcej niż w tym. a jak u Was:)?

taaak, pewnie po tygodniu powiem że mam dość:D ale spróbować można\';) macie jakieś konkretne plany do spełnienia? dieta, itp możemy próbować razem:) 🌼

Gość podpopsopsao
*schudnę * nauczę sie, tyle na ile czas mi pozwoli, grać na gitarze * wytrwam dalej w tańcu, póki nie bedzie naprawde dobrze * zacznę bardziej o siebie dbać, wydawać na ciuchy i kosmetyki tyle ile w poprzednim na ksiązki i pierdoły:D * zacznę coś robić z moim angielskiem, a raczej jego brakiem:D * znajdę prawdziwych przyjaciół i wreszcze zaczne sie dobrze bawic (choc to raczej nie jest postanowienie, ale marzenie) to by było tyle:)

spełnienia marzenia więc;d * wytrwam dalej w tańcu, póki nie bedzie naprawde dobrze - kiedys tez tanczylam, ale teraz nie mam opcji zeby do etgo wrócić 😭 * zacznę bardziej o siebie dbać, wydawać na ciuchy i kosmetyki - stanowczo jestem za! :D a i moze jeszce poszukam swojej pierwszej pracy...;)