Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blalblalalbllblbodio

anatomiczny problem, który przeszkadza mi w odbyciu stosunku

Polecane posty

Gość kobietkaa90
do gina powinno się iść mniej więcej po pierwszej miesiączce. i nie chodzi tu zeby ci grzebał od razu, ale warto zrobic sobie usg. a zeby nie byc u gina mając 18 lat to juz soryy....ale jakies zaniedbanie jest. IDZ dziewczyno i powiedz, ze masz problem z aplikacją tamponu.

Gość Czasem to się zdarza
Idź do ginekologa. On Cię uspokoi że to tylko troszkę grubsza błona, albo (oby to nie było to) skieruje Cię na leczenie. Żadni doradcy z forum nie zdołają Ci faktycznie pomóc.

Gość kasiaaaaaaaaaa
Ja kiedys byłam u gina i mi wsadzał pieczatke w cipke , przy tym krzyczał No to drukujemy

Gość Aniaaaaaaaa
Kasia serio , a mi kiedys wsadził drukarke i krzyczał Prosze wytawic fakturke

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A mi kiedys wsadził Ksero-kopiarke i krzyczał Prosze sie trzymac Kopiujemyyyyyyyy

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A mi kiedys wsadzil pasztet z kromki i krzyczał No to jestesmy w Mc'Donaldzie

Gość te podszywy sa mistrzowskie
:D

Gość Zuziaaaaaaaa
A mi wsadził drzwi i krzyczał: Kochanie, wchodzimy!!

Gość Karolaaaaaaa
A mi wsadził głowe i krzyczal Ciemnosc, widze ciemnosc.

Gość Natalkaaaaaaa
A mi wsadził perkusję, potem pałeczki i krzyczał "no to nadajemy bit!!"

kurwa, jak Ty sikasz?! okres jest z tego samego miejsca co siki. tam się wkłada tampon! i fiutka tez. Ty myślałas, ze tampona sie wsadza w wargi sromowe? :D

Gość do siemka
poczytaj o anatomi sromu kobiet zanim zaczniesz pisac

ale kurwa wkładasz tampona w to miejsce, gdzie wkłada sie penisa i to miejsce nie jest aż tak oddzielone od miejsca, z któego wydobywa się mocz. niech tam poszuka, może znajdzie.

to miejsce jest także nie oddalone bardzo od odbytu, więc każdy kto robi kupę musi mieć pochwę :D btw - gratuluję odkrywczej rady, by szukać cipki między nogami :)

Gość coś mi się zdaje że to co
określiłaś jako"mini mini łechtaczkę, cos wystającego" w środku to szyjka macicy. Też wyczuwam to coś. Zresztą każda dziewczyna ma szyjkę:) tylko, że moze u nich zaczyna się troche głębiej

Gość fd rgrg
nie czytalam wszystkich tekstow ale wiem jedno - tez tak mialam - to blona dziewicza zmayka wejscie do pochwy - bedzie ciezko ale dasz rade ja przebic... a jakas tam malusia dziruka jest - nie macaj paluchem tylko wez lusterko i popatrz dokladnie ;)

Gość wiolonczela
Co za matoły tu siedzą? Dziewczyna sie boi, bo nie wie co jej jest poprostu. Moze to gruba błona dziewicza, a może coś innego. Ginekolog nie gryzie i musisz tam póść jak najprędzej. Z dupą nie ma żartów. Tu nikt Ci nie powie napewno co to może być. Ja tez nie mogłam wsadzić sobie palca, ani tampona, o seksie mogłam pomarzyć. Czułam taki ból, jakby mnie rozrywało na strzępy. Okazało sie że mam przegrodę pochwy - taka wada anatomiczna, rzadko sie zdarza. Skierowano mnie na zabieg, który polegał na jej wycięciu. Znieczulenie zewnątrzoponowe i zero bólu, nawet po zabiegu. Operowało mnie dwóch lekarzy - ginekolog i chirurg - plastyk. Ładnie zeszyli i teraz jest mi jak w niebie. Jak najszybciej do lekarza, to tyle mojej rady.