Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antique

Jak nauczyc mojego chłopaka tańczyc ?

Polecane posty

Nie chciałabym go urazic,ale mój chłopak nie potrafi tańczy- on mnie ciągnie po sali,że tak się wyrażę. Pragnę nauczyc go delikatności przy tancu. Nie wiem,jak zaczac temat i przejśc do treningu. Poradzcie coś proszę. Kocham go bardzo i wiem,że to będzie świetna zabawa:)

Gość zakochana ines
zapiszcie się na kurs tańca. pogadaj z nim, że zawsze marzyłaś o takim kursie i chciałabyś ćwiczyć z nim- bo co z tego że sama będziesz umiała kroki. Proponuję salsę lub rumbę-przy okazji świetnej zabawy będziecie mogli się poprzytulać. Powodzenia:))))))))

Gość dfhrth
poprostu mu powiedz co i jak, w czym problem

Gość jestem niedźwiedzica
ja swojego namówiłam na kurs tanca od stycznia :D

hm ważne jest czy jemu to sprawia przyjemność...... bo jeżeli będzie się musioał zmuszac to gorzej :)

Zakochana Ines doceniam Twoją radę,ale my jesteśmy w zwiazku na odległośc . Nie stac mnie poza tym na taki kurs. Spedzimy ze soba 4 dni i mają to byc 4 cudowne dni. Pomóżcie,jak zorganizowac czas ? Mam 2 bilety na basen :D Inne propozycje ?

Wydaje mi się,że na pewno zależy mu na tym,bowiem wie,że ja uwielbiam taniec. Taniec jest taki ważny-łączy ludzi,to niesamowite. Wpadłam na pomysł,by w ten sposób wykorzystac nasz czas,który mamy okazję spędzi razem:)

Gość taniec trójmiasto
Wybierzcie wspólnie jakiś kurs tańca. Może akurat chłopak odnajdzie w tym swoją pasję http://sosalsa.pl/