Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikkka nieszczęśliwa

Chcę go !

Polecane posty

Podoba Mi sie pewien chłopak, jesteśmy znajomymi. On jest przystojny, szalony używa sobie życia ma 19 lat, wiem że mu sie podobam i chciał by mnie "zerznąć" tyle że ja mam 17 lat i jestem dziewicą i chciała bym ten pierwszy raz mieć z osoba która naprawdę pokocham. Tyle że on nie chce dziewczyny nie chce żadnego związku nawet go nigdy nie miał ! Tylko ruchał jakieś panienki które na niego poleciały ( z pewnością miał ich 10 ) Tyle że ja już tak bardzo w nim się zauroczyłam że nie wyrabiam :( nie wiem co robić jak go do siebie przekonać ;/ rozkochać żeby mnie na serjo zapragnął :( tak bardzo chciała bym z nim być :(

Gość buhahahahahahahahahaha
rozloz przed nim nogi na pewno poleci na ciebie :P

Gość Martaneczka
Ty chyba nie chcesz jego tylko porządnego ruch*nia ;-).

Gość adsdfsdgg
moim zdaniem nie rob tego z nim...choc powiem ci ze jestem z chlopakiem ktory mial tylko panny do sexu zero milosci tylko sex...jestesmy ze soba juz pol roku....a ja nadal jestem dziewica ...uszanowal to ze chce czekac,nie namawia mnie do tego ani nie zmusza...kocha mnie i zmienil zdanie ze to milosc jest najwazniejsza a nie sex dodam ze nalega zebym sie do niego wprowadzila chce wziac ze mna slub i miec dziecko. powiedzial ze jakbysmy mieli teraz dziecko to by sie cieszyl...dodam ze mam 18 lat a on 21. i tak juz dojrzal dzieki mnie, moze ci sie uda,jezeli cie bedzie kochal szczerze to zrezygnuje z sexu i poczeka az bedziesz gotowa

ale on by nie musiał czekać nie wiadomo ile na sex... nie powiem też mam na to ochotę ale nie chce bez zobowiązań jak jakaś kurwa ;/ bardzo chciała bym z nim być :( to jest straszne tak na mnie działa :(

Gość monika901
no trudno jest postepowac rozsadnie jak człowiek zakochany z dobrego serca ci radze... odpusc go sobie

Gość adsdfsdgg
wyrucha i zostawi

Gość podpopsopsao
moze to sie wydac oklepane, ale zazwyczaj takie rzeczy sa naprawdziwsze - nie da sie takiego typa rozkochac. On jest jeszcze niedojrzały i nie dojrzeje przez jedna, zakochana w nim dziewczyne, jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki. Do tego potrzeba czasu, przezyc, bólu, cierpienia, radosci, LAT. A nawet jesli chwile z toba 'pobedzie' to myslisz, ze nie bedzie cie zdradzał (jak dobrze pójdzie)?? zrobi ci dziecko i odejdzie, bo sie przerazi odpowiedzialnoscia. A z praktycznej strony - domylasz sie jakie on moze miec choroby weneryczne?:P I naprawde, nie strac z nim dziewictwa, bo dla niego to bedzie kolejny numerek, kolejna zaliczona, nic nie znaczaca dziewcyzna, dla ciebie - wspomnienie na całe lata. Ja straciłam własnie w taki sposób i nie ma słów aby okreslic to, jak bardzo teraz załuje. Bo sex bez miłosci tak naprawde nie jest duzo warty. A u ciebie jest tylko zafascynowanie, pozadanie, a to jednak nie zastepuje miłosci. radze ci myslec:) to naprawde dobra rada...

Gość triple zero
pokolenie fotka.pl

Nie dam rady !!! już go sobie odpuściłam i po tygodniu jak był dla mnie miły znów sie uczucie rozbudziło ale nie wyrabiam naprawdę naprawdę naprawdę :( ja nie wiem co mam robić wkońcu to napisałam na Cafe :( czy on kiedyś sie zmieni ? dojrzeje do związku ? ile mam czekać ? ja o nom nigdy nie zapomne wiem jestem żałosna ale cóż :(

jakie znów pokolenie fotka.pl nawet nie mam tak konta ;/ do: podpopsopsao rzeczywiście może masz racje a nawet chyba masz... ale ciężko wygrać z uczuciem... :(

no cóz ulegniesz bedziesz pisac przeleciał i zostawił nie zrobisz tego bedziesz pisac jak głupia jestem :D

najgorsze jest to że mamy dużo wspólnych znajomych... ale srać już na to tak bardzo bym go chciała. Naprawdę nie ma żadnego sposobu ?

Gość gkskskskhhff
jezeli nie poprosi cie o chodzenie nie zgadzaj sie na sex

ja kiedys tak mialam, ze cholernie podobal mi sie chlopak ale on nie chcai sie tak normanie spotykac z kims tylko chodizlo mu o sex, ale gdybym to z nim zrobila czulabym sie jak szmata;/ nie pozwolilabym sobie na cos takiego i radze Ci zebys go olala...

Dlatego ja nie chce w ten sposób nie zrobię z nim tego jak dziwka bez chodzenia. Dlatego pytam się czyj est jakiś sposób chłopcy doradźcie ja nie jestem wymagająca materialistka :(

Gość podpopsopsao
Kochana, czy ty jesteś zwierzakiem, moze psem albo innym takim?? Jesteś człwoeikiem, a cywilizowany człowiek potrafi zapanowac nad chcica, choćby go bardzo piekło i swedziało, ale potrafi. I wiem co to jest podniecenie, co to jest chcica, co to jest ochota. Ale nie zmarnuj sobie na takie cos zycia, bo nie warto. Życie składa sie ze wspomnień, a to jakiej jakosci ono bedzie, zalezy wlasnie od zlepku tych kilku chwil. A stracenie dziewictwa to jest wyjatkowa chwila - ale od ciebie zalezy czy bedzie w pozytywnym sensie czy przeciwnie. A on z toba i tak nie bedzie. Na pocieszenie powiem, ze na nieszczesliwa miłosc najlepszym lekarstwem jest nowa miłosc:) ps; szukaj sercem, byc moze ten drugi nie bedzie tak przystojny i tak olsniewajacy, ale moze bedzie miał cos wazniejszego?

;(((((((((((((((((((((( kur** masz racje ! cholerną racje ! Bez sensu ja i on pasujemy do siebie ale ten dupek tylko jednego chce ! po raz ęty daje sobie z nim spokój. Może kogoś zdołam tak "pokochać" tyle że będzie to naprawdę trudne... :(

Gość podpopsopsao
a co, dziwką juz nie bedziesz, jesli powie ci 'tak kochana mikko, jestesmy razem", przeleci cie i po chwili powie 'ze to jednak nie to', (a tak powie, tacy facieci nie szukaja zwiazku):D oj (jesli wolisz od pokolenie fotki.pl to) dzieci neostrady sie tutaj udzielaja - a do tego nie trzeba byc ani dzieckiem ani neostrady:D zyj jak chcesz, niech cie przeleci, tobie zmarnuje jedno z lepszych wspomnien, potem bedzie placz i łzy 'o jaka ja glupia byłam'...a mi to zwisa, bo głupotą przejmowac sie nie bede:D

:( tiaaa to jest głupota niedoświadczonych nastolatek :( boje się ze kiedyś ulegnę i potem nic i tak z tego nie będzie to smutne ale prawdziwe :(

Ja już kur** miałam takiego, och nawet chciał się zmienić, naprawdę się zakochał(niby) i znalazł we mnie coś, czego szukał....taa na 3 tygodnie. Weź się kobieto opamiętaj. Ja wiem, że to może kręcić, że on jest taki hura bura, że miał tyle dziewczyn i że chodzi mu tylko o seks. I nawet jak Ci się go uda rozkochać, jak mi, to na krótko... i pamiętaj ten typ się nigdy nie zmienia i rucha wszystko co się rusza. Jeżeli jesteś wartościową i mądrą dziewczyną to się opamiętasz i oprzesz tej nędznej pokusie....

Jestem dość ładna na pewno nieprzeciętna, chodzę do jednej z najlepszych szkół u mnie w mieście, jestem zadbana z dobrego domu. A interesuje mnie ruchacz :( Najgorsze jest to że uczucia sie nie oszuka mozna je tylko uśpić... ale mam nadzieje że w końcu na dobre ! naprawde możecie sie co po niektutrzy śmiać ale to jest ciężkie :( i nie moge sobie naraz z tym poradzić

A widzę 17 lat i masz niby jakieś uczucia ? Jakieś bajki podnieca cię jego styl jego wygląd tu nie ma nawet 2% dojrzałości Tylko pustka