Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka123456

Tak się zastanawiam...-wpadki

Polecane posty

Gość Katarzynka123456

Tak sie właśnie moje kochane zastanawiam skąd się tak na prawde biora wpadki, czyli niechciane ciąże. Czy to antykoncepcja zawodzi, czy po prostu sie o niej zapomina? A moze z przerywanych stosunków i z \"wszedl we mnie tylko na 10 sekund nie biore tavletek...\"? Czekam na wasze opinie

Gość pycholandia
bo ludzie sa glupi...jak mozna w tym wieku zaliczyc wpade?..trzeba byc kompletnym idiotom....tylko nie ktorzy ludzie sa jak zwierzeta-nie panuja nad soba

Gość Katarzynka123456
SleepingSun oczywiście masz rację ale chyba ciężko wpaść gdy tabletki bierze się o jednej porze nie wymiotuje nie ma biegunek nie bierze antybiotyków czy tez z prezerwatywą gdy jest założona w odpowiednim momencie. pycholandia w tym wieku czyli w jakim wieku? a tak poza tym jak myślicie czy np wzorowe zażywanie tabletek moze prowadzić do wpadki?

Gość pycholandia
w tym czyli w XXI ...wzorowe stosowanie tabsow to ochrona w 99,9%...czyli zawsze jest jakies ryzyko....no ale co innego wpasc bo mialo sie pecha i znalazło sie w tym o,1%....a co innego wpasc bo akurat nie bylo gumki pod reka a się chciało ''i moze się uda''

Gość nikina
mój szwagier wpadl po dwoch tygodniach znajomosci z laska :D tlumaczyl tym, ze ona powiedziala, ze nie moze zajsc w ciaze wiec nie uzywali antykoncepcji, debil :P zlapala go na dzieciaka

Gość Katarzynka123456
heh, czyli tylko życie w celibacie ;)? A tabletki antybejbi plus prezerwatywa?:>

Gość Katarzynka123456
a z tego co ja rozmawiam z moją panią ginekolog na temat tego skąd przy tabletkach zostaje jakis odsetek gdzie mozna zajsc w ciążę. Mówiła ze stąd że badania skuteczności wykonuje się na bardzo duzej czesci populacji kobiet i ze zawsze musiala zajsc jakas niedoskonałosc w braniu.

Gość anik...
jezeli chodzi o tabletki to bardzo zadko moze zdarzyc sie tak ze organizm pominie jakąs dawke, bo bedzie np obciązona watroba, układ trawienny itd i wtedy wpadka gotowa, a kobieta nic nie zauwazy i przecierz bedzie przyjmowac tabletki regularnie

Gość LicziXYZ
Częściej zawodzi człowiek niż metoda antykoncepcji... Tzn... Albo wcale się nie zabezpieczają, albo zabepieczają, ale to bardzo olewają.

Gość anik...
jasne ze czesciej człowiek. Ale rozmawiałam ze swoim ginem który mi wyjasnił ze jest mozliwa ciąza przy prawidłowym zazywaniu tabletek ale to jest przypadek jeden na 1000