złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 27, 2008 1.\" Ile we mnie jest Ciebie, a mnie w Tobie :*.\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cesarz i car Napisano Grudzień 27, 2008 mój kolega ma obecnie opis: "robie laske mankowi i bigosowi- ale duże chuje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mari mari mut Napisano Grudzień 27, 2008 3. "Ja? drapieżna i słodka, jak biały tygrys i czarna kotka" XD smiechu warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typiara Napisano Grudzień 27, 2008 ..Zabiore Cię własnie tam .. / :(( / walka o szczęście... ;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalera 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Nie pożądaj żony bliźniego swego....nadaremno ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalera 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Choć to śmieszny opis, a nie żałosny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlecznaa czekolada 0 Napisano Grudzień 27, 2008 moj kolega czesto miewa opis " szukam ksiezniczki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 27, 2008 mogłaś dać: szukam księcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlecznaa czekolada 0 Napisano Grudzień 27, 2008 i tak nie znajde ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tylko znajdzie kasiastego Napisano Grudzień 27, 2008 Wszystkie dzieci nasze są ;) KoChAm CiĘ mArCiNkU - tłumacze dlaczego jest taki żałosny. dziewczyna ma 19 lat. w ciągu 3 lat ma cały czas ustawione opisy w tym stylu... tylko co kilka miesięcy zmienia imię osoby do której to kieruje :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 "NiEbO - To DoBrE MiEjScE DlA NaIwNyCh AlE Tu IcH NiE Ma!!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paanterra 0 Napisano Grudzień 27, 2008 \"Tak mi smutno, tak mi źle, gdy cie nie ma na gg...\" ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre dawajcie wiecej Napisano Grudzień 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka17 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ,.BeNdE- BrAł -Cie -GdZiE- w- AłCiE- Co -UfO- hehe nie no to mnie akurat rozbawia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black velvet 0 Napisano Grudzień 27, 2008 mnie też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gkskskskhhff Napisano Grudzień 27, 2008 sa ludziei taborety ale zeby sie klamka urodzic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 " Ile we mnie jest Ciebie, a mnie w Tobie :*." To akurat słowa całkiem fajnej piosenki tyle że powinno być: "ile we mnie jest ciebie a w tobie mnie". Nie widzę tu nic załosenego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka17 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ,.BeNdE- BrAł -Cie -GdZiE- w- AłCiE- Co -UfO- hehe nie no to mnie akurat rozbawia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malawredotka Napisano Grudzień 27, 2008 "śniadanko->idę na górę->prysznic->wypróżniam się-> dyskoteka-> powróta taxą->rzygam pod domem-> idę do łazienki->śpię-> jem śniadanie-> prysznic-> ide do fryzjera.. KOM" eh,nie ma to jak opisy ilustrujące cały przeciekawy dzień z życia takiego człowieczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakas takas sobie jestem o... Napisano Grudzień 27, 2008 kumpel ma opis " lacha...chill...pelen luz..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa w miescie prawdziwa 0 Napisano Grudzień 27, 2008 zapraszam na www.debilneopisy.pl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 27, 2008 wredotka ja kocham opisy dnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 27, 2008 kulaj: ile we mnie jest pierniczków a ile ciasteczek, ile we mnie jest piwa a ile wina :D ile mnie jest na kafeterii a ile na gg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten.. Napisano Grudzień 27, 2008 jaki żal ten kevin sam w domu 4 ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój kolega ma Napisano Grudzień 27, 2008 Ja Ciebie Też:*...Spie...Komek... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i osoba majaca ten opis nie ma Napisano Grudzień 28, 2008 16lat................................ KocHam CiE DupoOo mA :** juz na zawsze tylko Ty :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrze i patrze. ale o co chod Napisano Grudzień 29, 2008 Kyle jest M.Ó.J.!!!! :< MÓÓÓÓÓJ!!!!! XDDDDDDDDDDD / jiappliaźie / interga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfasdfgffdg Napisano Grudzień 29, 2008 "R92CP-Vcc i wSZYstKo JasnE!!!" nie mam pojęcia o co w tym chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos u mnie ma taki Napisano Grudzień 29, 2008 "Wyjdziesz po mnie jutro? "... "A wyjdziesz za mnie?" :D Skaaaaarb :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppppp Napisano Styczeń 7, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach