Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grer81

Która ze mną popisze?

Polecane posty

Gość Grer81

Cześć jestem Grześ z Poznania.Szukam kobiet do korespondencji,bez konkretnego celu i bez wymagań póki co.Nie ważne czy jesteś młoda,czy już nie,normalna,czy nie bardzo:) - zapraszam.Te zboczone też są mile widziane;) Pozdrawiam wszystkie panie i czekam na pierwsze odważne...

Gość Felicia
Grzesiu, cos cibie długo nie ma na tym forum

Gość Felicia
A ja tak długo nie bede czekala

Gość Grer81
Przepraszam wszystkie panie.ale zaczytałem się na tym forum.Przyznam szczerze,że nie spodziewałem się takiego odzewu,cieszy mnie to bardzo.

Gość Grer81
Witaj madziulkaaa1 Rzeczywiście jesteś pierwsza i nikt Ci już tego nie odbierze,moje gratulacje:) Miło mi Cię poznać.

Gość Grer81
Madusia 18 wyrażenie póki co raczej odnosi się do celu korespondencji niż do moich wymagań.Nie mam żadnych wymagań w stosunku do tego kto może do mnie pisać,każdy jest mile widziany i raczej żadnych wymagań mieć nie będę.Póki co też nie proszę o pisanie do mnie w jakimś konkretnym celu.Jeśli coś się zmieni w tej kwestii to dam wam znać. LeśnySłodziaczek o czy chciałabyś ze mną porozmawiać? jestem otwarty na propozycje.To jest erotyczne forum więc będziemy krążyć wokół tematu seksu,ale i o pogodzie możemy pogadać.Wkurza mnie to,że znowu mamy zimę bez śniegu.Obiecywali nam białe święta i na obiecankach się skończyło - to tyle w kwestii pogody:)

Gość Grer81
ale przynajmniej nie marznę na dworcu

zafascynowal mnie Twoj pierwszy post,bardzo pociaga mnie Twoje imie,bo niestety nigdy nie ialam okazji poznac zadnego Grzegorza:D Jestem Madzia,jestem z częstochowy i bardzo mi miło:D

Gość Grer81
wprawdzie magda nie należy do najbliższego kręgu moich ulubionych ale można się przyzwyczaić z braku laku, a może nadano Ci drugie imię, może będzie choć ciut lepsze? :/

Gość Grer81
Felicia jesteś tu jeszcze? Zawsze możesz napisać do mnie na maila greg-81@o2.pl Byłem na forum,ale na innych tematach. To że nie marzne na dworcu - to nie moja wypowiedź.Ktoś się pode mnie podszywa! Ma taki sam nick,ale przy moim Pseudonimie jest mój adres a przy tym fałszywym Grer81 nie ma adresu mojego maila

Gość Grer81
W przeciwieństwie do mojego sobowtóra prawdziwy Grer81 nie ma nic do imienia Magda,nawet mam kilka koleżanek o tym imieniu i wszystkie je lubię. jest jeszcze jedna różnica pomiędzy mną a tym drugim fałszywym Grerem81 - On nie jest miły...

Gość Grer81
Dobrze godosz;)

Gość Grer81
Dobranoc,słodkich snów...

Gość Grer81
Hej,wróciłem!:)

Gość początkujący asceta xD
ja znam 2 grzegorzy w tym jeden jest pedałem :/

Gość Grer81
idę sobie pogłaskać freda, nie ma żadnej chętnej, to przejadę nim po muszli klozetowej, potem ma nieziemski zapach i smak :)

Gość miła blondynka
ja chętnie z tobą poklikam

Gość miła blondynka
lubię panów z brzuszkiem i tupecikiem...nie tylko na głowie ;)