Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kazza

Dziwne objawy przy novynette - czy któraś tak miała?

Polecane posty

Proszę czy miałyście podobną sytuację, biorę novynette chyba 6 m-cy i nie miałam prawie żadnych skutków ubocznych, no może przy poprzednim blistrze miałam jakieś stany depresyjne ale minęło. A teraz piszę co się dzieje, po 7dniowej przerwie rozpoczęłam kolejny blister tabletek novynette, w tym samym dniu współżyłam. Na drugi dzień po rozpoczęciu brania zaczęły mnie boleć jajniki, potem dół brzucha, miałam wzdęcia, później jeszcze przez dwa dni miałam maleńskie plamienie takie brązowe, dalej mam obolałe podbrzusze, cały czas czuję jakby skurcze i to wszystko w okresie pierwszego tygodnia po współżyciu a robiłam to po bardzo długiej abstynencji. Tabletki brałam prawidłowo, sprawdziłam dokładnie. Teraz fiksuję czy to nie ciąża chociaż wiem, że to raczej nie możliwe bo brałam tabletki prawidłowo i stosunek był przerywany, zastanawiam sie czy to moga być skutki uboczne tabletek, czy któraś miała coś takiego. Pisałam swoją prośbą o pomoc przy innych tematach ale nie miałam odpowiedzi, dlatego ponowiłam tutaj,