Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

PoSzUkIwAnY D

Polecane posty

szukam miłego mężczyzny z czestochowy lub okolic,na co pprosze sie domyslic P.S. moje foto www.makadamia17.fotka.pl

W 5 minut to raczej ci nie odpowiedzą bo wątpię aby w ciągu tak krótkiego czasu jaki facet z okolic Częstochowy tutaj zaglądnął :P

Gość pić mi sie chce
a co ty do seksu szkasz?

Gość madziulkaaa1.
Wiem, że moja buzia nie jest stworzona do czegoś więcej niż paw, ale może jednak znajdzie się chociaż jakiś amator postawienia na nią klocka :(

-jestes brzydka -za mloda i ty szukasz mezczyzny? wyjdz

Gość madziulkaaa1.
przy moich nozdrzach napalonego buhaja klocki wpadają bez przepychania

Gość chudzielec_wysoki
ladna jestes, szczuplutka zgrabniutka. niestety ja za daleko mieszkam ;) ale podoba mi sie to, ze dziewczyny zaczynaja nabierac odwagi i sie tutaj oglaszac, a nie ze tylko faceci... ;)

Gość chudzielec_wysoki
a poza tym nie mam w okolicy zbyt dużego wybiegu dla ciebie

Gość chudzielec_wysoki
no to chyba dobrze, ze sie podobasz facetom nie? w koncu po to zamiescilas ogloszenie zeby jakiegos fajnego mena poznac. podoba mi sie Twoja odwaga, naprawde chcialbym zeby coraz wiecej dziewczyn sie tak oglaszalo, bo ja lubie dziewczyny ktore maja duzy temperament.

Gość gość
Zdjęcia cyców mnie rozwaliły, łooo ludzie:D:D:Da)poczekaj z takimi topikami az dostaniesz pierwszego okresub)sprzątnij syf w kącie pokojuc) zamień sie z kims na mózgidopiero potem wpadaj na kafeterie.PS: Tak wiem, nabralam sie na prowokacje :classic_cool:

a co mi zalezy gdzie zamieszczam foto i na kafe i na fotce mnie kazddy oglada,okresu dostane w swoim czasie,a narazie czekam az mamusia mi zrobi kolacyjke :D

Gość madziulkaaa1.
a ja w tym czasie umyję korytko

Gość chudzielec_wysoki
podszywaja sie, ale od razu widac, ktore pisze ja a ktore sa sfalszowane ;) ja choc napalony na Ciebie jestem, to pisze w kulturalny sposob i jestem zawsze milym facetem, a podszywki walą jakies burackie chamskie teksty. pozdrawiam! oby wiecej takich kobiet jak Ty, zdecydowanych i chetnych do zabawy i poznawania nowych ludzi (nie chodzi mi tylko o sam seks wcale)

Gość chudzielec_wysoki
seks znam tylko z filmów :/

Gość chudzielec_wysoki
znowu podszyw. wal sie buraku.

Gość chudzielec_wysoki.
już mam dosc tych wrednych podszywaczy, chcę jedynie poznać jakąś miłą dziewczynę, która przytuli, pogłaszcze, nakarmi, przyodzieje (w koszuli przeciera mi się już kołnierz na zgięciu, mankiety dawno odpadły)...czy to tak wiele? :( madziaaaa, wspomóż

ahahaha, no przyznam ze sie posmialem. kolego/kolezanko, czy az na tyle tepy jestes, ze nie widzisz ze zarezerwowalem juz nicka i mam czarny, a twoj pomaranczowy zawsze bedzie zdradzal falszywke? zamiast pisac na forum to bys sobie poszczypal troche, przynajmniej zrobisz sobie dobrze chociaz. pozdro.

chudzielec_wysoki email - calineczqa@amorki.pl wiem ze buractwo sie szerzy,ale przyzwyczailam sie,że dziewczyny zazdroszczą mi nie tylko biustu a więc wrzucmy na looz i sie nie bulwersujmy ....

no cóz lece spac,jeszcze lluteine wezme i kimam.Szkoda ze tak szybko uciekłeś chudzielcu,bardzo mnie zaintrygowala Twoja osoba. Do jutra,ciao !!:D