Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

co myślicie o kolczykach u rocznej dziewczynki?

Polecane posty

Gość zwykla przecietna
ze to niezbyt madry pomysl

Gość margi78
im wcześniej tym lepiej?

Gość anastazja jestem.....
nie wiem, ale dla mnie to troszke za wczesnie... jak bede miala coreczke to pomysle o kolczyczkach jak bedzie miala ze 2-3 lata, a moze pozniej, podoba mi sie to bardzo, takie male modnisie, ale takie male dziecko moze cos sobie zrobic, zaczepic, rozerwac ucho, nie wiem ;)

dziewczynka ok 8 lat predzej bedzie 'dlubala' przy kolczyku niz np 3-4 latka, ale roczna dziewczynka to chyba troszke za wczesnie.najlepiej spytac w zakladzie piercingu(ale w profesjonalnym) czy mała nie jest za młoda na takie szaleństwo ;) odradzam przebijanie z pistoletu - z doswiadczenia wiem ze dluzej sie goi i 'marze' niz przebijanie igla w profesjonalnym zakladzie

Gość mama coreczki
ja mojej corci uszka przebilam jak miala 8 miesiecy nic sie nie dzialo nie grzebala teraz jest juz nastolatka

Gość hentai
a po co takiej malej kolczyki? jak podrosnie i zacznie ogarniac to sama zdecyduje czy chce miec i jeszcze sobie pewnie zrobi tyle kolczykow na calej twarzy ze bokiem ci wyjdzie ich widok ciesz sie poki jest niezakolczykowana :p

Gość mon123123
a ja pamietam jak mi mama pielegniarka przebijala uszy jak mialam 4 lata, krzyczalam wnieboglosy a ona z babcia mnie trzymaly i przebijaly uszy- krzyczalam i uciekalam no a i tak przebila tylko ze krzywo-do tej pory nie nosze kolczykow bo mam uraz.