Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go go dolls

jak doprowadzić do zazdrości byłego?

Polecane posty

Gość go go dolls

Niby wielka, cudowna miłość, ja kochana, on niby też, jednak chyba nie wystarczająco bo po ok 3 miesiącach mu sie znudzilam i zaczął mnie olewać, nie dzwonić, nie pisac, nie odzywac sie przez długi czas, byl opryskliwy, nie zalezało mu na niczym zwiazanym ze mna i z naszym zwiazkiem, wiec gdy juz nie mogłam tego znieść - zerwałam, Minął już prawie rok, a ja dalej go kocham. Dalej przeglądam jego zdjęcia, wchodze na jego profil na nk, słucham 'naszych' piosenek. Nie chce z nim juz byc, zaraz po naszym rozstaniu znalazł sobie inną (jakis tydzień, moze dwa:O), potem kolejną. Bawił sie chłopak i miał prawo, w końcu wolny. Ale i tak mnie zranił, wtedy gdy zaczał psuc nasz zwiazek, mimo ze probowałam go ratowac, do tego potrzeba dwójki, i potem, po rozstaniu. Na moich oczach sie z nia obciskiwał, mówił, ze jest najcudowniejsza kobieta z jaka był, gdy ja stałam 2 metry dalej!! Chociaz z drugiej strony pewnie robił to by mi dopiec. Wiem, ze na mnie spoglada, gdy mysli, ze nie widze lub wchodzi na moje zdjecia. Robi mi świństwa, ja mu tez chce. niech poczuje co to znaczy cierpiec,...ale macie jakies pomysły?

Gość Stara Doopa
Milosc nie trwa 3 miesiace ani w 3 nie mija, wiec na pewno zescie sie nie kochali. A Ciebie boli urazona duma. Nie masz mozliwosci sie na nim zemscic, bo on ma cie gdzies. Miej go tez...