Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek88

czat+kamerka =orgazm

Polecane posty

Gość kasiek88

lubie sie piescic przed kamerka na czacie erotycznym, masturbowac swoja cipke robic to co inni piszą... wkładac cos do srodka, pomagam dojsc wielu facetom i wzajemnie... co o tym sądzicie, czy to dobry sposob na masturbacje?

Gość ...iiii...ooo
idz spac - wolne od szkoly to pierdo..li sie widze pod sufitkiem

Gość kasiek88
do szkoły too ja juz nie chodze od kilku lat :]

Gość kasiek88
na czaterii przewaznie...

Gość Nieuk11111111111
To nie masz sie czym chwalić--odrazu widac,że jestes nie douczona.Jak bys chodzila do szkoły i uwazała na lekcjach --to jest taki przedmiot jak anatomia człowieka i tam wlasnie uczą do czego służa czlowiekowi poszczegolne organy i .........ale ty niestety jestes prymityw i tak własnie się zachowujesz i jestes jeszcze pewnie z tego dumna ,że wymysliłas taki temat a i tak nikt cie nie rozpozna--a szkoda.Jestes mniej niz zero.A napisalam ci tylko dlatego,że jeszcze muszę siedziec godzine zeby wziac antybiotyk. Ludzie ignorujcie taka idiotke...............

Gość kasiek88
coz gdybym sie nie nudziła tez bym tego nie napisala pewnie, akurat Twoja wypowiedz mnie rozbawiła :)) a Ty jestes taka bystra i sie je**iesz tylko z facetami? patrz no.. ja nie mam takiego szczesia i musze sie masturbowac :) ahh peszek

o jaki dramat...wspolczuje Ci zaintresowan, ale cos mi sie wydaje,ze bardziej to napisalas dla swietnego ubawu niz ze szczerosci...jesli sie myle, to musisz byc plytka, skoro sie chwalisz takimi rzeczami...

Gość kasiek88
co zrobic :) bezsennosc

Gość szkoda gadac...c
turkusowa - moze to zwykła nieuwaga:P

Gość Nieuk11111111111
Kochliwy 43. A ty stary dziadu uważaj oby z tego podniecenia nie popekały ci skorupy na jajach.Teraz już wygladasz oblesnie a po takim wypadku ,to bys musiał sobie strzelic w łep hihihi....a zreszta i szkoda by nie było. A ta idiotka niech poczyta jakich zboczeńców tu sciaga hihihi...ale amant jej sie trafił....tylko pozazdroscic hihihihihihihih

tutaj ludzie srajai szczaja na siebie i jest akceptacja..... nie wspomne o gejach..... uwazam ze pokazywanie sie na kamerce jest najmniejszym zlem... a gdzie tolerancja????

Gość kasiek88
a sie trafił no patrz :) wiem ze zaazdroscisz haaha ze to nie Ty wymysliłas taki sposob.. a moze nie masz kamerki jeszcze? hee w media markt wyprzedaz magazynów :)

byc moze,ale chyba przyznasz mi racje, ze bylo to wyjatkowo udane wytkniecie przez Nieuk11111111111 ;P hehe...

nieuk.....wyzywajac innych tutaj pokazalas swoje prawdziwe oblicze i juz jestes w klubie.....zreszta twoj nik mowi za siebie.... porazka.pl

Gość Nieuk11111111111
turkusowa--brawo.Widzisz zauważyłam ten błąd,ale jestem leniwa i nie chciało mi sie go poprawić i bląd--złapano mnie na tym hihihi Ale powiedz sama....coż znaczy jeden błąd w stosunku do zachowania tej przed kamerką hihih Ciebie pozdrawiam

Gość kasiek88
jeden bład.. moze byc jakies niedopatrzenie, ale ODRAZU pisze sie Od razu moja droga wiec wiesz idz posiedz troche przy slowniku zamiast komentowac zachowanie innych

oj blad sie moze kazdemu zdarzyc, wiec nie ma co go przezywac, tylko ze w tym znaczeniu , byl wyjatkowo zabawny ;) a zachowanie przed kamerka, no coz...kazdy robi to co lubi...skoro ponizanie siebie przynosi komus podniecenie to znaczy ze jest on zboczony i powinien pojsc do psychologa, aby leczyc sie z tego zaburzenia, ale to tylko moja wskazowka...mysle, ze to raczej prowokacja, a jesli nie, to po co skupiac sie na czyjejs glupocie...

Gość Nieuk11111111111
Przy słowniku --to chyba ty siedziałas.Ty na fotelu,słownik na kanapie.Siedziec przy słowniku..........to dopiero wyczyn hihihihihihi

Jak widze.... W Polsce nie bylo, nie ma i nie bedzie wolnosci sexualnej.... ZACOFANIE ! SREDNIOWIECZE !!!! i tak juz zostanie....AMEN !

Gość kasiek88
tak zgadzam sie turkusowa_ tylko wyzywac innych gdy sie samemu nie jest ideałem chyba nie jest w porządku :))

Gość Nieuk11111111111
turkusowa--dzieki,masz rację.Faktycznie lepiej uciekac .Wiem,że to jest napewno idiotyczny wygłup---ale tak upodlajacy dla każdej kobiety fuuuuuj.Nawet w wygłupach i prowokacji powinien byc umiar. Dobrej nocy życze

owszem, wyzywanie nigdy nie jest w porzadku, nawet jak samemu jest sie w porzadku, to swiadczy o czlowieku i jego stosunku do innych...

Gość Shsnza
i przez taka jak ty, ZDZIRĘ,to normalne kobiety sa poszkodowane, bo wyrabiasz opinie nam kobietom ty PUSTAKU! SZmatą to juz trzeba sie urodzic, miec to we krwii, jeszcze sie chwalisz na forum ze swojego kurestwa...ale coz nie stac cie w realnym swiecie na porzadnego faceta, to sie wyzywasz na czatach, PUSTY ŁBIE!

Gość kasiek88
hehehe no coz wiec Shsnza musze CI powiedziec ze nie wiesz co mowisz :) ZDZIRA SZMATA??? lol jestem dziewicą wiec sorryyy nie oceniaj mnie