Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek88

czat+kamerka =orgazm

Polecane posty

Gość Życie w prawdzie
Kochliwy..... siedź tam gdzie jesteś..... i nie wracaj .....a najlepiej umieść siebie i wiadomą rzecz przed kamerką....i nie pisz, tylko się skup na innej czynności..... hahahaha .....NIE ROZPRASZAJ SIĘ.....HAHAHAHA

Gość Nieuk11111111111
Odpadek genetyczny hahaha--no naprawdę jestes idiota.Odpadkiem genetycznym to jestes ty --wyjałeś mi to z ust.Szkoda mi twojej mamy ,że urodzila takiego zarozumiałego głupca,który uważa ,że ostatnie slowo zawsze należy do niego.Człowieku nie osmieszaj sie,popracuj troche nad sobą,bo to jest tragiczne co tu piszesz a jeszcze jak w to wierzysz--to znaczy jestes czlowiekiem straconym i nie ma już dla ciebie ratunku.I wcale to nie jest smieszne--jestem przerazona,że wogole tacy ludzie istnieja i maja takie poglądy.to co soba reprezentujesz jest tak odrażajace,aż wydaje się nie prawdziwe--a może mnie sie to wszystko wydaje.........koszmar,jeden wielki koszmar.Już nie napiszę ani jednego słowa--ty i tak niczego nie zrozumiałes---walka z wiatrakami............ Mimo wszystko dobrej nocy życze

pyszalku.......a co ja takiego napisalem zebys mnie nazywala pyszalkiem......tylko dlatego ze polacy sa nie tolerancyjni.......jestes glupsza niz mi sie zdawalo....szkoda mi twojego faceta,ale skoro cie ma za zone to jestt tez debil...... no i wasze dzieci tez....... ani razu nie odpisalyscie mi czemu tak jest.......

Gość Życie w prawdzie
nie jesteś na czasie...... Kochliwy....słowo debilizm nie figuruje już w światowym rejestrze chorób w zakresie niepełnosprawności intelektualnej ....wyszło ze słownika w latach sześćdziesiątych i nie używa się tego sformułowania :-) Jeśli użyłaby go jakaś poradnia pedagogiczno-pedagogiczna, to miałaby powazne kłopoty ze strużami prawa.... ALE PODEJRZEWAM, ŻE WIESZ O TYM, JAKO CZŁOWIEK ŚWIATOWY ;-) więc Ci tylko to przypomniałam :-) A nie czuję się tym słowem przez Ciebie obrażona, gdyż nie jesteś chyba do końca świadomy tego, ze to Ty wszystkich tutaj obecnych obrażasz. A do człowieka niepełnosprawnego intelektualnie nie można mieć pretensji .....jako, że to człowiek nie do końca swiadomy sowich błędów. Haahahahaha....... no nie wiem.... już mi się nie chce śmiać z Ciebie... BO TO TAK JAKBYM SIĘ ŚMIAŁA I KOPAŁA..... LEŻĄCEGO :-) HAHAHHAHAhahahahahahc.....hah

Gość Życie w prawdzie
nietolerancyjni .......???? dla ekshibicjonistów? ..... to się leczy....a nie przyklaskuje dla morderców.....??????? dla kogo mamy być tolerancyjni???? Nieuk..... normalnie biorę widły, jakem Polka!

Gość lolitaqqq
lol rocznik 65 czyli 43 latek którego jedyna przyjemnościa jest zwalanie konia w necie z 20 letnia jebnieta panienka mozna i tak.ale wiesz koles udanae musisz miec zycie rodzinne i małzenskie pogratulowac,dzieci wiedza jakiego jebnietego tatusia maja? czy moize teściom kartki świateczne wysłales jak sie zwalasz przed kamerka ,pewnie wykaza sie wieksza iteligencja i tolerancja niz my -polski zascianek :0 miłego dnia zwalikoniu ,przynakmniej masz powod zeby sobie ponarzekac na pOlske :0 lol co za ciul i młot

Gość Życie w prawdzie
No ... żenada niestety ....i to coś było kiedyś Polakiem :-(

obrazac to wy zaczelyscie nie ja......i to po 1 sze.... poczytaj sobie w tyl troche..... te twoje wywody mnie nie wzruszaja.....zal mi was..... po raz kolejny nic nowego nie napisalyscie...... dzisiaj wstaniesz i znowu bedzie to samo...... ZYCIE PORAZKA.........ja pisze o tolerancji a wy co...... ze jestem erotoman....... tacy jestescie polacy....... moja prawda jest bardziej prawdziwsza.......tak.....

Gość Nieuk11111111111
Życie w prawdzie--jakem Polka ide z Tobą--biore grabie i łopate hahahaha.

nieuk.....czyli wyszlo......jestes ze wsi.....juz zrozumialem..... zycie.....ktos kiedys powiedzial ze homosexualizm trzeba leczyc....zgadzasz sie z tym.......

Gość Nieuk11111111111
Życie w prawdzie. DZieki za miły wieczór hahaha.Moja propozycia--wskakujemy do lóżeczka,bo juz prawie ranek hahaha. Przesyłam pozdrowienia i całuska--jestes super babka.

Gość lolitaqqq
czytałam kretynie i bede obrazac bo jeste s glupi zazalenie na zal.pl sklakaj koniobijco ,zwal sobie bo ci jaja pseudomózg rowalaja idz człowieku na red tube i przestań dupę zawracac

Gość podszywaczek
Facet ma kompleksy i sie wyzywa przed monitorem.. dajcie Sobie z nim spokoj , nie ma czym Sobie glowy zawrcac ... Internet to jego mikroklimat , tak wlasny maly swiat niech sobie w nim egzystuje ....

Gość Życie w prawdzie
To jest ta Twoja tolerancja??? "nieuk.....coraz bardziej mnie przekonujesz ze nie jestes nieuk.......debil bardziej mi pasuje....i to by bylo na tyle..." ----to poziom Twojej dyskusji, hahahah "polacy kultury nie maja za grosz....." - --- kalasz to, skąd się począłeś, swoją ojczyznę, może nawet matkę.... żenada "jestescie potomkami chlopow z krwi i kosci.......i nie mozecie przekroczyc pewnej granicy.....i na zawsze zostaniecie takimi odpadkami genetycznymi......wy i wasze dzieci tez.....i ich dzieci...itd....itp....." ..... odpadki genetyczne?? o kim to? o mnie? o innych ludziach?? a może też o Twojej Mamie?? "debil......" .....a to o kim ma być?o "obrazac to wy zaczelyscie nie ja......" WSKAŻ CHOCIAŻ JEDNO MIEJSCE, GDZIE CIĘ TAK POTRAKTOWANO JAK tY NAS? JEDNO JEDYNE MIEJSCE.... Na koniec jeszcze jedno: ZAPEWNIAM CIĘ, ŻE MOJE ŻYCIE JEST PIĘKNE I W PEŁNI MNIE SATYSFAKCJONUJE POMIMO TEGO, ZE NIE MAM POTRZEBY KUPOWAĆ KAMERKI INTERNETOWEJ W WIADOMYM CELU :-) A na koniec jeszcze pozwolę sobie zabić Cię śmiechem: hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaaaaaaaaaaaahhahha :-) :-) :-) Macie rację..... dzięki Nieuczku za fajny wieczór..... ale się uśmiałam z głupoty ludzkiej ....a raczej męskiego szowinizmu...... hahahahaha , dawno się tak nie uchachałam :-)

Gość podszywaczek
Gdzie jest nasz kowboj klawiatury ? Czekamy z niecierpliwoscia ! Wskaz Nam Droge Kochliwy43 ! Pokaz Jak trzeba żyć !

Gość Hetman-Polski
Niezwracajcie na takich osobach jak oni. Oni guw...no wiedzą tylko się znają na samoczynach jak przyjdzie to do czego to będą załować że zamias rozwijac swój rozóm, wiedze, rodzine, to tylko wolą zaspokoić swoje ciało. I są kotrolowani przes swoje żeczy, niż oni mieli ktonrolr nad rzeczą.

Gość vertt
Ja bardzo dawno temu próbowałam czegoś takiego, ale nie spodobało mi się, a teraz pojawił się fajny, zupełnie portal Wildshow, który na głowę bije konkurencję. Można nieźle zarobić za kilka minut.

Gość x2009
Kiedys byl fajny czat nazywal sie czatlos.pl.Niestety zamkneli go. Poznalem tam wspaniala kobiete z ktora mam kontakt do dzis.Zna ktos fajny czat z kamerkami oprocz Chatrulette.pl bo tam to beznadzieja

Gość Jano
Jasiek 88 chciałbym abyś mnie doprowadziła.mój nr 572228649