Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek88

czat+kamerka =orgazm

Polecane posty

Gość kasiek88
fajnie sie was czyta ale ide sie połozyc spac :)) dobranoc jeszcze jakis mały incydencik erotyczny na noc i mozna spac spokojnie haha

Gość Shsnza
dziewica? buahaa i pchasz sobie w pizde takie rozne rzeczy?! dziwica nie zachowywałaby sie tak, ty juz masz doswiadzcenie w ruchansku

Gość kasiek88
nie, błonke przebilam ogorkiem hahaha

do:shnsza....czy jakos tam......i kto to pisze????/ ty zes otworzyl post z zapytaniem czy ksieza sa ludzmi????? JA...PIERDOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nastepna porazka...... wiecie co to jest demokracja??????

Gość Shsnza
gówno, to nie ja osiołku

Gość Życie w prawdzie
dziewicą, chyba żartujesz .... to że masz błonę między nogami, to nie znaczy, , że nią jesteś.... BYĆ DZIEWICĄ, TO ZNACZY BYĆ CZYSTĄ.....NIESKAŻONĄ.... A tY JESTES BRUDNA JAK SZMATA OD PODŁOGI......

Gość kasiek88
jakie z was ciasniaki nie mam pytann, uwazacie sie za dorosłych a jestescie gorsi od dzieci :] ide juz spac wiec oswiadczam wszem i wobec ze 88 to moj rocznik, jestem dziewica i blonke mam raczej nienaruszona, chyba ze przy rozciąganiu lub tez wkladaniu tamponu cos sie uszkodziło, ale wątpie... załozylam sobie temat bo mi sie nudzi, a nie mam doswiadczenia seksualnego zeby wypowiadac sie na inne tematy na tym forum :)) pozdro

Gość Shsnza
hahaha ale dobry ten ostatni wpis- brawoooooooooo

Gość Shsnza
aha z nudów pierdolisz sie z facetami na czatach- fujj brzydze sie takimi!

Gość kasiek88
bycie dziewica nie zalezy od posiadania błony dziewiczej gamooniu, aa i raczej od czystej i nieskażonej tez nie zalezy.. brak znajomosci prostych pojec :) bez blonki czy z błonką bez stosunku z facetem nadal jestem dziewica i chwale sie tym bo jest czym :)

Gość Nieuk11111111111
Kochliwy 43. Moherowa nie jestem. Moher mam tam gdzie mieć powinnam--ale jak bys go zobaczył--natychmiast pekła by ci skorupka hihihihihi. Spadam z tąd--boję się zarazić waszą głupotą hihihi. ide posiedzieć przy słowniku hihihihi

Gość kasiek88
na szczescie moi rodzice są ze mnie dumni, a na forum bede siedziec kiedy chce i jak długo chce wiec wybacz..nie posłucham twojej prosby.. rozkazu? haha ide na czata.. zapraszam na czaterie nick: lambadziara

Gość Życie w prawdzie
Chwalisz się tym? A czym tu się chwalić? Hahahahaha.... Do wszystkich zainteresowanych, nie jestem facetem. kochliwy, to weź namiary i niech ta Kaśka będzie Twoją kobietą. W nocy będzie Ci dawała du,..... ....przed kamerą, albo i realnie, a w ciącu dnia będzie dawała komu chce przed kamerą.... hahaha.... Kochliwy, życzę Ci takiej kobiety z całego serca.....hahahaha .... a drwinom ze strony kolegów i przyjaciół nie będzie końca .....hahaha

do o ja pierdole.......twoj nik tez swiadczy o tobie..... nie wazne gdzie mieszkasz.....wazne jest to co soba reprezentujesz......sypialnie i upodobania sexualne zostaw zainteresowanym...... ginekolog dobrze napisal.......SREDNIOWIECZE!!!!! pewnie jestes dresiarzem i kibolem,co???? mnie to nie przeszkadza....... do nieuk......ty sie raczej niczym nie zarazisz......

Gość Życie w prawdzie
ogólna żałość ....kochliwy=erotoman gawędziarz

Gość żądło 1
Wszystkie świete krowy były spowiadac się, a teraz obrażają inne kobiety/ dziewczyny. Jaka te polskie tradycje są piękne.

Gość Nieuk11111111111
Kochliwy 43. Dzieki doktorze za diagnozę.Żyłam w niewiedzy i myslałam,że to jest zarażliwe hihihi--ale teraz jestem już całkiem spokojna,że nic mi nie grozi hihihi.

Gość Życie w prawdzie
o ja....pierdole...... super....no własnie o to mi chodziło....

widzisz....ja sie nie ukrywam.....z mojego nicka wszystkiego sie dowiesz.....uwazam ze tak jest szczerze.....nie mam nic do ukrycia...w przeciwienstwie do was.....wyzywanie anonimowo.... takie typowo polskie..... kolejna porazka....

Gość Życie w prawdzie
Kochliwy, z tych paru zdań widać, jaki poziom prezentujesz i jakie poglądy wyznajesz i ........wybacz, ale nie chcę Cię dalej poznawać. Pytasz w jakiej prawdzie żyję? Prawda jest jedna.

Gość Nieuk11111111111
kochliwy 43. Jedna wielką porażką jesteś własnie ty. Żenada,żenada,żenada.....................................................

o ja....a jednak nie masz czarnego nicka......anonimowo latwiej... nieuk.....z toba juz skonczylem......

Gość Życie w prawdzie
Byc kochliwym .... to nie to samo, to to, co chce robić ta dziewczyna przed kamerą :-( ale Ty zdaje się tego nie rozumiesz :-( Jeśli sam masz taką potrzebę i wystawiasz swoje całe ciało na widok publiczny, to Twój wybór, ale nie wszyscy muszą to pochwalać, zwłaszcza , że obnażanie przed kamerą uznane zostało niedawno za ekshibicjonizm. Ekshibicjonizm (obnażalstwo) jest to zaburzenie preferencji seksualnej polegające na osiąganiu podniecenia seksualnego poprzez obnażanie się, zwykle przed osobami płci przeciwnej. http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/551_ekshibicjonizm.html

Gość Nieuk11111111111
kochliwy 43. Możesz nie reagowac na to co napisze--mam to w dup..... Ale może bys sie w koncu odpierd....od tej Polski.wszystko co ci sie nie podoba komentujesz slowami----to typowo polskie......... A jakie kur....ma byc.Pisz w innym języku--ludzie cie nie zrozumieja a ty powiesz no tak ...to typowo polskie.....Najgorzej jak ktos sra w swoje gniazdo.......ooo i to jest porazka.

moim skromnym zdaniem forum jest po to zeby pisac rozna rzeczy... to jest forum erotyczne i ona sobie zalozyla taki topic..... mozna sie z tym zgadzac albo nie.....ale nie wyzywac.....!!!! jezeli wam sie temat nie podoba.....mozecie zawsze przejsc w inny...tak??? moj wiek nic tu nie znaczy.....moglbym wejsc jako wiesio 22.... czy to cos zmienia.....????? absolutnie nic!!!......ja moge zamknac te strone.....a wy zawsze zostaniecie w tym sredniowieczu......taka jest prawda..... i tak w sumie sie zastanawiam po co tutaj wchodzicie ?????? wyrzyc sie za wasze porazki w zyciu......?????? za meza pijaka????? za syna narkomana???? za zle dziecinstwo???? wyluzujcie.......bedziecie zyc dluzej.......