Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek88

czat+kamerka =orgazm

Polecane posty

zycie......wlasnie!!!!! to jest wybor kazdego czlowieka..... bycie gejem tez jest uznawane za zlo.......ale to jest wybor dwojga ludzi.....zrozumiesz to?????? a tak na marginesie........to jaka jest ta twoja prawda????

Gość Życie w prawdzie
Nieuk poperam w 100%.... Skoro ta Polska mu się nie podoba, to: 1, niech pamięta, że w swoje gniazdo się nie ......, bo to już nawet ptaki wiedzą /a jak wiemy są na nieco niższej gałęzi w ogniwie Darwina, no chyba, że kochliwy szczyci się niższym IQ niż ptaki :-(/ 2. uzywa języka polskiego, który zapewne jest /lub był/ jego językiem ojczystym ..... to niech się zdecyduje i nie kala naszego ojczystego języka, albo zmieni łaskawie na inny... :-( .... jesli dalej nie zastosuje się do w.w. próśb, to wygląda na to, że jednak jego iloraz inteligencji kształtuje się poniżej .....niż..... :-( /nie chcę tu obrażać czworonożnych stworzeń ....czy ptaków :-(/ Żenada, żenada, żenada.....

Gość Życie w prawdzie
Powtarzam jeszcze raz,,,, To nie jest żadna EROTYKA !!! To jedno z zaburzeń seksualnych:-( i to się leczy :-( Byc kochliwym/czyli takim, kto się dość łatwo zakochuje.... .... to nie to samo, to to, co chce robić ta dziewczyna przed kamerą ale Ty zdaje się tego nie rozumiesz Jeśli sam masz taką potrzebę i wystawiasz swoje całe ciało na widok publiczny, to Twój wybór, ale nie wszyscy muszą to pochwalać, zwłaszcza , że obnażanie przed kamerą uznane zostało niedawno za ekshibicjonizm. Ekshibicjonizm (obnażalstwo) jest to zaburzenie preferencji seksualnej polegające na osiąganiu podniecenia seksualnego poprzez obnażanie się, zwykle przed osobami płci przeciwnej. http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/ 551_ekshibicjonizm.html

zycie.....widzisz....znizylas sie do poziomu takiego gdzie konwersacja z toba przestaje byc przyjemnoscia..... o moje IQ si nie martwie.....widzialas moze kiedys gniazdo z bliska??? nie odpowiedzialas na zadne z moich pytan i juz wiem co myslec..... ja mysle ze jestes jedna z tych kobiet ktore przesiaduja w oknie i wszystkich obserwoja....co sie dzieje na ulicy/dzielnicy/wsi.... jestem polakiem i zawsze zostane........ale wyjechalem z tego kraju bo za czesto przebywalem z ludzmi takimi jak wy.......porazka.pl.. wiem ze nie jestem sam w tym wszystkim......

Gość Życie w prawdzie
o taką prawdę mi chodziło....panie kochliwy43

Gość Życie w prawdzie
Hahaha. ....ja może i w oknie, jesli jeszcze mam siłę wracając z pracy.... a Ty za to w ekranie monitora ....robiąc to, o czym mówisz tutaj cały czas.... :-( nie wiem, co gorsze, czy żyć zgodnie z zasadami, czy nie mieć zasad.... Nawet nie znasz jednego z podstawowych przekazów o tym, że ptak nie kala własnego gniazda ..... więc o czym ja jeszcze mogę z Tobą rozmawiać.... Człowiek bez przeszłości /wyjaśniam, bo pewnie nei wiesz o co chodzi: człowiek, który nie pamięta, jak się nazywała jego ojczyzna/ jest jak drzewo bez korzeni....wcześniej czy później uschnie, zatraci się w nicości :-( czego Ci oczywiście nie życzę....

Gość Nieuk11111111111
kochliwy 43. Wstyd mi za takiego ........rodaka.Porażka pl.---zrozum ty nia jestes.Jak bys miał troche honoru--to w tej chwili powinienes sie spalic ze wstydu po tym ostatnim twoim wpisie---fuuuuuuj--obrzydzenie mnie bierze na sama mysl,ze tacy ludzie istnieją.Teraz pewnie mieszkasz w raju--a jak przyjezdzasz do kraju to sie puszysz jak paw.I co myslisz,że osiągnołes sukces----a słoma z butów wychodzi i trudno bedzie ci to zmienic--prymityw zawsze zostanie prymitywem---to takie polskie hihihihihihih

Gość Życie w prawdzie
nieuk....dokładnie o to chodzil....... ta słoma, to jednak bardzo polskie...:-(

Gość Nieuk11111111111
Życie w prawdzie. Dobrej nocy życze i kolorowych snów. haha--a to nie jest typowo polskie---naprawde polskie i piekne---Dobranoc.

zycie......albo za duzo wypilas albo ......a co ja robie na ekranie monitora?????bo nie rozumiem....... cala polska sra w swoje gniazdo.........i o czym ty chcesz ze mna pisac..... ja mam bogata przeszlosc.......wiec ta twoja cala przypowiesc to o kant dupy...... ty i tobie podobni nie mozecie zrozumiec 1 rzeczy...... NIE WAM KOGOS OCENIAC!!!!!!! czy kobieta ktora spi co 2 dzien z innym facetem to latwa kobieta???

Gość Życie w prawdzie
Nieuku, który wcale nie jesteś nieukiem.... Dobranoc.....i słodkich snów.....:-)

Gość Nieuk11111111111
Kochliwy 43.=epoka kamienia łupanego. na golaska,bedzie ci wygodniej hihihihihi.

Gość Życie w prawdzie
Nieuk, jesteś rewelka. Epoka kamienia łupanego...... hahahah...dawno się tak nie uśmiałam. Hahahahaha.... ale mi się humor przed spaniem poprawił:-) Nieuczku..... ale super, że ..... jest jak jest....że nie mamy inaczej .... że jeszcze można pójść na spacer..... i podziwiać różne fajne rzeczy, chociaż się jest juz starym, bo się skończyło 30 lat;-) no i że ......ehhh...... WSZYSTKIEGO DOBREGO Nieuczku :-)

Gość Życie w prawdzie
Hahahaha.... ale ubaw...

zycie.......tu cie boli!!!!!! 30 latek......hmmmmmmm..... to ty stara dupa jestes!!!!!! menopauza juz w zasiegu wzroku....... corka dorastajaca......tez bedzie loda robic w kiblu za drinka..... yaaaaaa......to moze bolec.......

Gość Życie w prawdzie
Hahahaha,.... teraz to Ty przegiąłeś :-) nie mam 30 lat ......hahaha

Gość Życie w prawdzie
HAahahahah..... no to teraz Ty przegiąłeś panie Ko...., dałeś się nabrać na celową prowokację, nie mam 30 lat .....hahahaha :-) jeszcze raz się potwierdziło zdanie Nieuka111 :) :-) Jesteś wielki/wielka ....Nieuku111 :-) Ale mi się humor poprawił przed spaniem.....hahaha ....

pisz co chcesz.......wiem co cie boli.....hmmmm..... starzenie sie nie jest przyjemnoscia dla kobiet......i potem tak smieca na forum,chca w jakis sposob odreagowac...... porazka,zal,zenada,pl

Gość Nieuk11111111111
Kochliwy 43. Nie pograżaj sie dalej.30 lat to stara dupa ???--to co ty o swojej powiesz ??/hihihi Wygląda na to ,że ty i skłonnosci pedofila posiadasz--haha--za co cie tak życie pokarało ?? A o cudze córki to sie nie martw--lepiej pomysl o swojej a jak jej nie masz--to zawsze znajdziesz jakas laseczke w swojej rodzinie i wtedy usiadz spokojnie,zamknij oczy i co zobaczysz --znajoma twarz w kiblu---a co ona tam robi --lodzika jak ty to okresliłes.Co fajny widok ty zboczeńcu...........

nieuk.....znowu dalas popis......pedofilu?????? za dziecmi sie nie ogladam.....zony nie posiadam z wyboru..... dzieci nie mam.....jw......coraz bardziej mnie przekonujesz ze nie jestes nieuk.......debil bardziej mi pasuje....i to by bylo na tyle...

Gość Nieuk11111111111
Życie w prawdzie. hihihihihi--mnie sie też humor poprawił,ale nie wiem czy wogóle usne haha.Ale popatrz jaki głupi ten kochliwy hihihi--ile on czasu tu stracił,zamiast siedziec przed kamerka to takie bzdury tu pisze i jeszcze nie wie po ile mamy lat i to jest najlepsze z tego wszystkiego hihihihihihihi--chyba pekne ze smiechu.Co za agent--jeszcze takiego nie spotkalam a troche już żyje na tym swiecie hahahahahahahahahaha. wiekowa hahahahaha

gdyby ta rozmowa byla kuturalna to byscie czytaly to co pisze.... polacy kultury nie maja za grosz.....dlatego wyjechalem....... bo sa tacy jak ty....nieuk/debil...... zrzum raz na zawsze........mozesz sie o kims wypowiedziec ale nie OBRAZAJ!!!!!!na tym polega kultura......dziewczynko...... wiesz czemu w polsce jest jak jest?????bo rzadza nia tacy ludzie jak ty......zacofani,homofoby,zakompleksieni.....dlatego caly swiat sie z was smieje.....a jak juz was wpuszcza do jakiegos kraju to masakra jest....miejscowi sie patrza i nie wierza wlasnym oczom..... pisze prosto zebys zrozumiala......i najgorsze w tym jest to ze wy o tym wiecie i nie chcecie tego zmienic.....a wiecie dlaczego...... bo jestescie potomkami chlopow z krwi i kosci.......i nie mozecie przekroczyc pewnej granicy.....i na zawsze zostaniecie takimi odpadkami genetycznymi......wy i wasze dzieci tez.....i ich dzieci...itd....itp.....

Gość Nieuk11111111111
kochliwy--to ty jestes debil,piszac ,że kobieta 30 letnia....i menopalza.czyli co za stara dla ciebie--jeden wniosek mozna wyciagnac.A co ty sobie myslisz,że 20 lat........to dla ciebie nie dziecko.Dziecko staruszku.A ,że nie masz zony to sie wcale nie dziwie a dziecko też nie jest ci potrzebne ,bo i tak nie umiałbys go wychowac....no chyba ,że ona lodz....a ty bys za to popił sobie w barze. Kończe z tobą--nie jestes partnerem do żadnej rozmowy beeeeee

Gość Życie w prawdzie
No agent nad agentami....;-) szkoda tylko, że erotoman gawędziarz :-)haha ale wiesz co....mnie też trochę zaskakuje to, że tyle czasu z nami tutaj "marnuje".... bo tam może ta Kasia czeka przed kamerką....? Hahahaha..... ona czeka czeka.....a on tutaj siedzi.....hahaha No....muszę powiedzieć, że dawno takiej rozrywki nie miałam :-) hahahahaha.......

Gość lolitaqqq
kochliwy prosta prozpozycja dla takiego gorącego patrioty wez sobie koło pierdolnij sie w czoło zwal konia z Kasia i idz spać jebako za 5 groszy,tak a propos Kasieńka jets dziewica bo pcha ogórasa w dupsko ,miłego brandzlowania debilu

Gość Życie w prawdzie
Kochliwy43 (paszko1965@live.ca) gdyby ta rozmowa byla kuturalna to byscie czytaly to co pisze.... polacy kultury nie maja za grosz.....dlatego wyjechalem....... bo sa tacy jak ty....nieuk/debil...... zrzum raz na zawsze........mozesz sie o kims wypowiedziec ale nie OBRAZAJ!!!!!!na tym polega kultura......dziewczynko...... wiesz czemu w polsce jest jak jest?????bo rzadza nia tacy ludzie jak ty......zacofani,homofoby,zakompleksieni.....dlatego caly swiat sie z was smieje.....a jak juz was wpuszcza do jakiegos kraju to masakra jest....miejscowi sie patrza i nie wierza wlasnym oczom..... pisze prosto zebys zrozumiala......i najgorsze w tym jest to ze wy o tym wiecie i nie chcecie tego zmienic.....a wiecie dlaczego...... bo jestescie potomkami chlopow z krwi i kosci.......i nie mozecie przekroczyc pewnej granicy.....i na zawsze zostaniecie takimi odpadkami genetycznymi......wy i wasze dzieci tez.....i ich dzieci...itd....itp..... .................................................................................... Kochliwy a nie wziąłeś pod uwagę,że może my z Nieukiem /przez duże N, jakbys nie zauważył :-) /..... więc, że my z Nieukiem.... TEŻ MOŻE CZASAMI WYJEŻDŻAMY Z NASZEGO PIEKNEGO KRAJU I PODZIWIAMY INNE KRAJOBRAZY ....? ŻE MOŻE NIE SIEDZIMY CIĄGLE W POLSCE, ALE MOŻE JESTEŚMY LUDŹMI, KTÓRZY DUŻO PODRÓŻUJĄ I TEŻ NIEJEDNO WIDZIAŁY?? NIW JESTEŚ ALFĄ I OMEGĄ PYSZAŁKU.... a obnażanie TYŁKA kASI PRZED KAMERĄ na pewno nie świadczy o jej wielkim obeznaniu światowym i ogładzie kultutalnej, co chciałeś nam wmówic przez cały wieczór ..... hahahaha

znowu nic nie zrozumialyscie........nie dziwie sie.....debilizm ..... pilujecie w kolo to samo.......obrazajac......ale taka wasza `polska` natura.....przez ten caly czas nie odpowiedzialyscie na zadne moje pytanie.....wiecie czemu...................debilizm.......... tak na koniec.......