Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna_perła

Czy to wstyd?

Polecane posty

Gość Czarna_perła

Mam 20 lat. w kwietniu konczę 21. I nadal jestem dziewicą. Czy to wstyd? Czy w tym wieku powinnam mieć za sobą ten pierwszy raz? Miałam parę okazji żeby to zmienić ,ale jakoś nie czulam się gotowa...

Gość spi
Tak, straszny wstyd💤

Gość głupstwa gadasz
jaki wstyd! Kieruj się sercem, a nie kafeterią!

Gość Czarna_perła
Nie powinnyście mi się dziwić ,że mam takie wątpliwości bo niestety według niektórych osób 20-latka powinna mieć już za sob ten pierwszy raz. Ostatnio jak powiedziałam mojemu chłopakowi ,że jestem dziewicą to trudno mu było uwierzyć

Gość mądra kobietkaaa
Tak na prawdę (według badań) wiele jeszcze jest osób w Twoim wieku przed inicjacją seksualną.Nawet nie wiadomo czy nie większość bo dużo moich koleżanek z czasów liceum było dziewicami. Masz dopiero 20 lat nie np. 25!

Gość koza przejedzona
nie dawaj byle komu i już

Gość a ja w kwietniu będę
mieć 20 i jest mi wstyd,bo nigdy nie miałam okazji stracic cnotę,no raz tylko na dyskotece jakis fagas chciał sie ze mną przejść,od biedy można to uznać za propozycję,ale pewności nie mam.Nikt nawet nigdy nie próbował mnie pocałować,a uchodze za ładną :O

Gość jap
czy twoje koleżnki puszczały się jako15-latki to jest dopiero wstyd

Gość a ja Ci powiem szczerze że
na razie to normalne bo jesteś młodziutka ,ale jak za jakieś 5 czy więcej lat się to nie zmieni to będzie wstyd

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zaden wstyd, a raczej powod do dumy

U dziewczyn to nie jest jakiś wstyd ,im dziewczyna dłużej trzyma tym lepiej natomiast u płci przeciwnej to bardziej jest problem,chlopcy chca rywalizowac , a 20 lat to niejest duzo... bynajmniej ja tak uwazam

Gość hehefee
ja mam 20 lat w lutym 21:) i tez dziewica . coraz dziwniej sie z tym czuje. a facet tez sie dziwil. i ostro namawial. juz nie jest moim facetem, ale nie z tego powodu :P

Gość kokokokooo
a ja skończylam 17 i już nie jestem:P

Gość prawy Icek
to zaden wstyd, to powod do dumy, wazne aby zrobic ten pierwszy raz z kims kogo sie kocha. Ja mam dziewczyne dziewice, ona ma 23 lata jestem z tego powodu strasznie dumny i bo jesli kiedys bedziemy sie kochc to ja bede tym pierwszym:)

Gość Czader
dawaj adres

Gość mAŁa CzarNNulka XD
a ja MaM 16 lat i Juz nie Jestem dzieWica:D i Cale zCzescie Bo iM prĘdzej sie Straci cnote Tym lePiej bo Ma Sie więCej czasu ŻebY zdoByc DoswiadCzenie, Nauczyć orGGazmu i sIę wyszAleć zaniM wYjdzie sIę za MaŻ. w Mojej Klasie to więKszOść dziewCzyn Ma pieRwszY RaZ za SobĄ :)

Gość mAŁa CzarNNulka XD
aChA, NIGDY nie CzekałaBym zE straTą dZiewIctWa taK dłUUUUgo. To AZ ŻaL jEst!!!:O

Gość mAŁa CzarNNulka XD
ZreSZtą, Na co CzeKAc? TrzEBa korZystac z ZYcia :D TyLU jest faJNych faceTOw, ktORzy chca mNIE przeleCIEc ze nie MOGe sie OPrzec :P

Gość mAŁa CzarNNulka XD
Marna prowokacjA:O:O:O zazdroscisz pewnie bo sama jestes pewnie dziewica i jak dotad mozesz polegac tylko na swojej rece albo wibratorze:O poza tym nie puszczam sie! mialam tylko 2 chlopakow:P

Gość Do malej czarnej
dziecko ty lepiej siadz do ksiazek bo to zaden powod do dumy ze juz nie jestes dziewica bo wedlug prawa jestes jeszcze DZIECKIEM! a nie tak dawno temu weszla ustawa ,ze wspolzycie z osoba ponizej 18! roku zycia jest KARALNE. I dobrze bo to ,że wczesniej bylo ponizej 15 to byla glupota. A czarna perla wcale nie jest dziwna bo ma dopiero 20 lat i jeszcze wszystko przed nia. sama stracilam dziwictwo jak mialam 21 teraz mam 24 i mam super zycie seksulane

Gość Bądź z siebie dumna
Inne mają 14 , 15 lat i juz się puszczają , co jest chore

Gość Do malej czarnej
Ty chyba jesteś źle poinformowana bo tak się składa ,że moj chłopak jest prawnikiem. Seks z osobą poniżej 15 roku życia uznaje się za pedofilię, a od niedawna poniżej 18 również jest karalny . Jak nie wierzysz to sprawdź w kodeksie karnym