Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna_perła

Czy to wstyd?

Polecane posty

Gość xcfsd
"poza tym nie puszczam sie! mialam tylko 2 chlopakow" zakladajac, ze masz 16 lat i 2 chlopakaow, to normalka? To ilu bedziesz miala w wieku 30 lat? :o

Gość Do malej czarnej
to ten ktory sypiał z Twoimi kolezankami w wieku 13 lat jest PEDOFILEM (jesli oczywiscie sam nie jest dzieckiem). Ty zreszta tez jestes dzieckiem, ale skoro tak wczesnie rozpoczelas zycie seksualne (czytalam ze srednia inicjacji wedl ankiet wynosi ok 19 tat) to tylko Twoj wybor. Ja tez moglam je tak wczesnie rozpoczac ale nie moglabym bo jestem normalna dziwczyna i wiem ze wszystko ma swoj czas :/

Gość Do malej czarnej
a kto bedzie czekal? normalne dziewczyny bo wedlug badan na podst ankiety stwierdzono ze wiekszosc zaczyna wlasnie po 18 roku zycia. A mylisz ze wszystkie Twoje kolezanki mowia prawde i zadna z nich sie nie przechwala ze juz nie jest dziewica? To bardzo naiwna musisz byc. Ale ok robcie soboie dziewczynki co chcecie ja juz sie nie wtracam. Tylko wdl mnie nie zycia seksualnego nie powinno sie zaczynac ani za wczesnie jak Ty ,ani za pozno. Najlepiej jest stracic tak w wieku 18 -22 lat wedlug mnie

Gość Do malej czarnej
Aha i jak juz podjelas taka decyzje to lepiej sie dobrze zabezpieczaj bo jak zajdziesz w ciaze czego Ci nie zycze w tak mlodym wieku to moze juz nie byc tak wesolo:/ mam taka kolezanke co zaszla wlasnie w wieku 16 lat teraz ma 22 i nikt jej nie chce :/ Ok to tyle ode mnie bo sama os obie decydujesz choc w sumie nie powinnas bo nie masz nawet 18 lat.papapa

CzasY się ZmienIajA a MlodZieZ szYbciEj doJrzewA jakByS nie WiedzIaLa. My JestSmy Inni Niż Wy ByliScie w NaszyM wieKu taK sAmo Wy prEdzEj doJrzeLiscie Od WaszYch RodzIców. TaK trUdnO jeSt tO PojAC?

Gość a ja mam 24 i jestem dziewicą
i na pewno nie zmieni się to szybko, bo jakoś nie mam zaufania do facetów, nie znam nikogo godnego uwagi, jestem zajęta i nie nawiązuję nowych znajomości, potrzebuję w związku czasu i dobrego poznania się - a tego nie mam zupełnie. Więc domyślam się, że nie stracę cnoty nigdy. I to nie jest żart.

Gość Do malej czarnej
no dosc trudno pojac bo w sredniowieczu moze nawet 16-latki wychodzily za maz ,ale teraz czasy sie zmienilyi tak z biologicznego punktu widzenia ludzie wcale szybciej nie dojrzawaja a wrecz przeciwnie bo dlugosc zycia sie wydluza. Tylko takie gowniary w Twoim wieku mysla ze sa juz dorosle ale tak nie jest i raczej nie bedzie. Ale i tak zrobisz co chcesz tylko nie wiem czy Ci to wyjdzie na dobre ale ok.paapapap

Gość
Żaden wstyd, sama jestem dziewicą, a Jimena mówi,że się puszczam, śmiechu warte:D.

Gość a ja mam 24 i jestem dziewicą
I nie dojrzałam szybciej od moich rodziców:O Oni w moim wieku byli już 2 lata po ślubie, z dzieckiem:O Poza tym w latach 70. nie wiem, czy słyszałaś, ale byłe rewolucja seksualna, której echa dotarły i do Polski. Tzn. ludzie uprawiali seks wcześnie i z kim tam chcieli, a ówczesne prawo pozwalało im np. bez przeszkód usuwać ciążę.... Kiedy miałam 13 lat też mi się wydawało, że jestem dorosła. Piłam, paliłam, bluzgałam i miałam wszystko w dupie. Ale potem znormalniałam, kiedy doszło do mnie, że jeszcze dorosła nie jestem. Oby nie spotkało cię w życiu nic złego, bo łatwo być "dorosłym",m kiedy mamusia pilnuje🖐️

Gość Za wcześnie
jest nie dobrze i za późno też źle. Myślę ,że wiek idealny na stracenie dziewictwa to od 18 do 20 lat