Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja05051989

Która lepsza?

Polecane posty

Gość Patrycja05051989
Ja też skłaniam się bardziej do czarnej, bo czerwonego raczej nie lubię .Mój kolor włosów to średni brąz.

oby dwie sa przepiekne!!! ;) nie wazne , ktora wybierzesz trafny wybor! gratuluje gustu :) P.S jak jestes szczuplutka zaszalej i wez czerwona, jak Ci gdzie niegdzie cos wystaje proponuje czarna ;))

skoro braz, to ja bym wybrala czarna, moj kolor wlosow to ciemny braz i raczej zawsze uderzam w czarny ;) czerwony to jakos nie moj kolor, a czarna moze byc na wiecej okazji , bardziej uniwersalna ;) ale mozesz tez zaszalec jak jestes szczuplutka, tak jak napisala to kolezanka wyzej ;) pamietaj ze na studniowkach przewage bierze w sukienkach kolor czarny, wiec jak chcesz byc bardziej zauwazona to pomysl nad czerwonym ;)

Gość Patrycja05051989
hehe;) ale właśnie boję się że w czerwonym będę wyglądać staro i brzydko..

Obie ładne, ale zależy w którym kolorze Ci lepiej i jakie miałabyś dodatki. Czarna bardziej uniwersalna, więcej można pokombinować z butami, biżuterią i torebką, a czerwona z kolei bardzo wyrazista i mogłaby też wyglądać super.

Gość chętnie poczytam
może trochę nie na temat, ale mam pytanie czy taka czarna sukienka będzie pasowała na wesele?

Gość znam a co
pewnie że tak, wręcz wskazana... Pozrawiam

Gość julcaia
mi się podoba czerwona bo jesli czarna w rzeczywistosci jest takla jak na obrazku to jakiś niładny odcień tej czerni??