Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canoncanoncanooon

jakie dodatki do takiej sukienki

Polecane posty

Gość canoncanoncanooon

kupiłam taką sukienkę sylwestrową tiny.pl/626l i teraz zastanawiam się nad dodatkami, chcę czarne kryjące rajstopy, ale co dalej...? buty, torebka, biżuteria....? doradźcie dziewczyny bo ja nie mam pojęcia :(

Gość link nie działa
i wrzuć go na jakiś normalny serwis, nie klikam z nieznane linki :O

Gość canoncanoncanooon
ona tylko tak na zdjęciu wyszła, tak naprawdę to ciemny fiolet nie chę wyglądać zbyt pstrokato...

Gość canoncanoncanooon
myślałam o czarnych rajstopach, czarnych butach, srebrnej biżuterii (kolczyki, bransoletka) i srebrnej lub czarnej torebce.. mogłoby być?

Gość Zielone rajstopy i buty
Wisor z malachitem

Gość a ja bym ci radziła
rajstopy w odcieniu srebra, czarne buty i torebkę

Gość tez bylabym za jakimis
srebrnymi rajstopami i czarnymi butami

Gość mmmmmmmmmmmmmaaaaaa
a ja bym była za takimi czarnymi rajstopkami z srebrna nitka,czarna torebka i srebrna biżuteria.najlepiej jakas duzo bransoletke i reszta skromna.

Gość mmmmmmmmmmmmmaaaaaa
no i czarne buciki oczywiscie

Gość canoncanoncanooon
>> 01:36 >>[zgłoś do usunięcia] mmmmmmmmmmmmmaaaaaa >>a ja bym była za takimi czarnymi rajstopkami z srebrna nitka,czarna >>torebka i srebrna biżuteria.najlepiej jakas duzo bransoletke i reszta >>skromna. >> 01:37 >>[zgłoś do usunięcia] mmmmmmmmmmmmmaaaaaa >>no i czarne buciki oczywiscie ta ostatnia propozycja bardzo mi się podoba :) dzięki :)

Gość trttrrt
Zasada jest taka, że kolor rajstop nie może być taki sam jak kolor butów, bo wtedy but "zlewa" się z rajstopami, natomiast ma być widać oddzielność tych dwóch rzeczy. Jeśli już upierasz się przy czarnych rajstopach, to buty powinny być w kolorze sukienki lub torebki (ale tylko w przypadku jesli torebka będzie Ci "towarzyszyła" przez większość czasu). Moim zdaniem jednak to rajstopy powinny być jaśniejsze, a buty ewentualnie czarne. Nie wybieraj zbyt wielu kolorów. Najlepiej oprzeć się na dwóch, np. fiolet i czarny, ze srebrnymi dodatkami. Rajstopy mogą być w tym przypadku cieliste, biżuteria najlepiej z fioletowymi lub czarnymi kamieniami. Gdybym była Tobą, ubrałabym: cieliste lub z dodatkiem srebra rajstopy, czarne buty na cienkiej szpilce, czarną torebkę, srebrną biżuterię z fioletowymi kamieniami. I teraz zasada przy biżuterii: dajesz duże elementy tam, gdzie jest mało stroju. Duże elementy nie powinny być obok siebie. Sukienka ma dość duży dekolt, więc powinnaś założyć spore kolczyki, ale wtedy drobny naszyjnik z małym wisiorkiem (bo duze kolczyki + duży wisiorek będzie wyglądało kiczowato). Paznokcie na czarno lub ciemny połyskliwy fiolet.