Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notohop

Koleżanki przyciągam jak magnes, a facetów wcale. DLACZEGO?

Polecane posty

Gość notohop

a może nie wcale a tylko na samym początku. interesują się mną a potem przerzucają się na koleżanki które mi 'odbijają' kolegów... czy któraś z was ma podobnie? koleżanki między sobą wchodzą w różne spory a ja nigdy, co najwyżej zawsze kłócę się z facetami. dodam że chyba nie chodzi tu o mój wygląd ani o to że jestem pusta. bo jestem dość ładna, a zainteresowania i własne wyrobione zdanie na różne tematy posiadam.

wiec moze jestes dla nich za bardzo pewna siebie, za pyskata, moze malo przez to kobieca, tak im sie wydaje, bo wchodzisz z nimi w konflikty,a moze przeciwnie, za malo wyrazista skoro przerzucają sie na twoje kolezanki...moze one cie przebijaja, bardziej ich potrafia oczarowac, ty ich mozesz troche odstraszac...

Gość notohop
piszesz jakbyś mnie już długo znała ;-) z większą częścią chyba niestety muszę się zgodzić

hehe ;) to ciesze sie , ze trafilam. moze to taka twoja poza, zeby zwrocic na siebie uwage.... kiedys tez tak mialam, chyba prawo tamtego wieku ;) ale to nie skutkuje.sama sie przekonasz, a najlepiej to badz taka naturalna i powstrzymuj sie moze przed atakiem ;)

Gość notohop
pewna siecbie jestem zazwyczaj tylko w niektórych sytuacjach na które raczej nie zdobyły by się moje koleżanki, ale ogólnie jestem raczej dość..hmm nieśmiała? kobieca fakt, też nie staram się być, ale może bardziej dziewczęca niż chłopczyca, z tym że one mnie przebijają również się zgadzam-miewam różne dziwne kompleksy, a one wyglądają jakby im bardzo zależało na "ożenku" jak to rzecze moja mama ;-) niestety czarować też nawet się nei staram, za to lubię poniżać... dzięki za mądrą odpowiedź turkusowa ;-)

Gość notohop
ojej, napisałam to tak że sama nic z tego nie rozumiem... późno już chyba dlatego..

ale ja rozumiem ;) nie ma za co. przejdzie ci, zobaczysz, a to ze lubisz ponizac, to dlatego, ze tym leczysz swoje kompleksy.zobaczysz, jak tylko sie lepiej poczujesz to od razu ci to przejdzie ;) a ile masz lat?

Gość notohop
klasa maturalna jestem ;) ale mam nadzieje że po szkole poznam nowe środowisko i będe potrafiła inaczej do tego wszystkiego podejść ;-)

Gość notohop
zastanawiam się trochę też czy to nie trochę wina moich koleżanek. mam dwie przyjaciółki i one tak nie postępują, ale moje koleżanki (dosyć duża grupa, z poprzedniej szkoły) mimo że często się wszystkie razem spotykamy, zastanawiam się czy one mi nie... "szkodzą" ?

Gość notohop
nie chcę o nich źle pisać, ale większość poszła do szkół zawodowych, nie są już dziewicami i a co niektóre "zaliczyły" już z trzech facetów... chodzą też z chłopakami po 26 lat a chyba niezbyt mi to odpowiada.... (dla mnie to bardziej wygląda jak sponsoring niestety...)

zmienisz srodowisko i inaczej podejdziesz do sprawy.po maturze sie wszystko zmienia.a kolezanki jak sie spiesza do faceta i nie widza nic zlego w tym, ze cos miedzy wami sie zaczyna rozwijac i nie powinny sie juz nim interesowac,a robia odwrotnie, to nie sa to kolezanki ;) niestety...

wyrachowane laski...daleko tak nie zajada.opinia pojdzie, stana sie latwe i nieatrakcyjne, nie beda szanowane , bo same sie tez nie beda szanowac, to od razu sponsoring sie skonczy ;) jesli ci to przeszkadza i widzisz, ze to nie jest metoda, mimo, ze to towarzystwo to tez czesc twojego otoczenia, to znaczy ze jestes madra dziewczyna, tak trzymaj! :)

Gość E.V.
nic sie nie martw w koncu : kazda potwora znajdzie swego amatora na Ciebie tez przyjdzie czas

{ bo jestem dość ładna, a zainteresowania i własne wyrobione zdanie na różne tematy posiadam. } :D Nie oceniam ale to co zacytowałem o niczym nie świadczy. 🖐️