Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eirewuirew

mam ochote na cos szalonego...

Polecane posty

Gość eirewuirew

...tylko nie mam pomysłu na co. pomozecie? tylko nie jakies przespij sie w kilbu z obcym na dyskotece:O

Gość taaaaaaaaaaaaaa
połozyc sie spac:D

Gość eirewuirew
:O moze teraz na serio??

Gość oooooooooooooooooooooooooo
to zalezy kiedy masz zamiar to zrobic? i gdzie? w domu? zaraz cos wymyslimy

Gość eirewuirew
nie w domu i nie teraz...obojetnie kiedy, byle zrobic moze to pod wpływem alkoholu, ale sstwierdzam, ze mam cholernie nudne zycie

Gość ooooooooooooooooooooooooooo
zalezy tez ile masz lat my z kolezankami mieszkamy w małym miasteczku i zeby nie było nudno czasami cos wymyslamy, np: jezdzenie z górki na krzesle obrotowym jezdzenie z gorki rowerem: jedna siedzi na kierownicy a druga kieruje w nocy gdy nie ma ruchu na ulicy, jezdzimy samochodem: jedna siada z przodu na masce, a druga kieruje i jedzie pomału, trzeba uwazac bo to troche niebezpieczne malujemy sobie na twarzy jakies dziwne makijaze i robimy zdjecia chodzimy po ulicy wieczorem w kapciach lub w kazdym innym bucie nakładamy koledze na siłe smycz i obroze i musi udawac naszego psa

zapraszamy kilku znajomych i robimy małą imprezke, a potem pijani tanczymy, oblewamy sie wodą, sokiem, itp... dzwonimy do roznych ludzi i podajemy sie za jakąs firme i wciskamy im jakis kit

Gość TransAm
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Dobre!! Pozdrawiam szalone kobitki!

jezdzimy na sankach, albo do wozka zaprzegamy psy i jazda... albo: wysmaruj sie cała czekoladą i udawaj murzynke mozna tez gdzies pojechac, w polske lub zagranice, w ciemno, na stopa i juz jest jakas przygoda

dzięki! :-) a co na to autorka topiku?...

robiłysmy tez mieszanke z roznych produktow spozywczych: ketchub, mąka, musztarda, olej, itp... i kazdy musiał tego sprobowac, a było to obrzydliwe Robiłysmy castingi na zespoł muzyczny, miałysmy girlsband, ale bez kariery i bez sukcesow Pojechałysmy do wiekszego miasta, wziełysmy jakies kartki i udawałysmy ze jestesmy z telewizji regionalnej i przeprowadzamy rozne ankiety, zaczepiałysmy ludzi i zadawałysmy im rozne pytania, wiekszosc z checia rozmawiało

poszlysmy do pewnej bogatej rodzinki pozyczyc kamere (wiedziałysmy ze ta rodzina ma kamere) bo chciałysmy nagrac teledysk ze swoim girlsbandem :-) oczywiscie nie pozyczyli, bo kto by pozyczył kamere komus nieznajomemu...

Zawsze można coś takiego: 15 rzeczy które można zrobić w hipermarkecie: 1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi. 2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut. 3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet. 4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: \"Kod 3 w dziale AGD\". Zobacz jak zareaguje. 5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów. 6. Przesuń znak \"Uwaga. Mokra podłoga\" na wykładzinę. 7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki. 8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj \"Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju\" i rozpłacz się. 9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie. 10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne. 11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z \"Mission Impossible\". 12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości. 13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj \"WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!\". 14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: \"O nie, to znów te głosy!\". 15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: \"HEJ, papier toaletowy się skończył!!!\"

Ps. Moja mieszkająca na wsi szwagierka razem z koleżanką w czasie meczu łaziła i przecinała ludziom kable od anten. Dziwne że jej nikt nie udusił :)

Gość fdskjfsdklfjs
dziewczyny jesteście boskie:) dawajcie dalej

Gość adelek
neit musze tego sprubowac :)

Gość podaj
no ja nie mam o czym napisac