Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarrr

chłopak koleżanki chciał mnie pocałować

Polecane posty

Gość madagaskarrr

drodzy forumowicze, od razu na wstepie aby uniknac niepotrzebnych komentarzy zaznaczam ze mam 27 lat.. ostatnio bawilam sie na imprezie, spot. swojego bylego i jego kumpli.. jednego z nich bardzo lubie (jego i jego dziewczyne) a z bylym jak to z bylym nie mialam ochoty gadac.. za to z jego kumplem zamienilam pare zdan.. on "stanal po mojej stronie" ale ja nie chce zeby przeze mnie tracil kontakt z kumplem, wiec co do ich spotkan nie mam zadnych ale. Ale ten kumpel, rozmawiajac ze mna i cieszac sie ze mnie widzi, przytulil mnie kilka razy - odebralam to jako objaw sympatii i chec wsparcia (spot. z bylym ktorego totalnie olalam troche mna wstrzasa:() a on potem jak chcialam juz odejsc.. przytulil mnie.. zaczal glaskac po plecach, pocalowal w policzek kilka razy? i chcial pocalowac.. ale ze sie nie dalam to dostalam namietnego calusa w czolo.. faceci o co wam chodzi? zaznaczam,ze kumpel niedlugo sie zeni, jestem zaproszona na slub.. a ten mi jeszcze mowi ze jestem dla niego wazna (wczesniej mi sie podobal,ale z uwagi,ze ma dziewczyne, szanowalam to.. a widac ze jemu cos lezy na watrobie..:) co sądzicie?

Gość a orany
kurcez, dziwne, moze sobie podpil?

Gość madagaskarrr
troche napewno ale nie na tyle, zeby nie wiedziec co robi.. najgorsze jest to ze mam sie odezwac do jego dziewczyny i koniecznie musimy sie spotkac.. ja ich bardzo lubie i szanuje.. ale oboje.. a nie jedno bardzie w tym przypadku jego.. dla mnie zwiazek to rzecz swieta.. i nie odbialabym faceta nikomu..

że ze zdrowiem nie ma żartów, jesli mu coś leży na wątrobie (może guz jakiś?) to powienien się przebadac,. Ty jako jego koleżanka powiedz mu to i przekonaj go. lepiej wczesniej wykryć...

Gość madagaskarrr
rozwalilas/es mnie poprzednim postem:D

Gość madagaskarrr
nie kumam dzieki za linka.. czytam z wielka uwaga.. pojawiaja sie inne dylematy " powiedziec jego dziewczynie?" nic nie mowic? chyba nic nikomu nie powiem..

Gość lola lojalna
niefajna sytuacja, takie zawsze beda prowadzily do rozterek moze kolega wyczul ze potrzebujesz przytulenia i odrobiny ciepla:D mi tak jeden kiedys tlumaczyl, ze myslal ze tego chce:D prawie mu uwierzylam

Gość kup sobie rexone

Gość hahahahahhaha
super odpowiedzi:D

Ja bym probowala sie z nim spotkac, wyciagnac (z dyktafonem w kieszeni) informacje, czy mu sie podobam, a w razie gdyby sie okazalo, ze faktycznie chcial zdradzic dziewczyne, dalabym jej posluchac, co mowil. Ale ja wredna bestia jestem :)