Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Katowice

Czy Wasze maleństwa też tak robią / robiły ??? Martwię się !!!

Polecane posty

Gość Marzena Katowice

Moja córka (3m-ce) tak jakby chrapie, skrzeczy, harczy, pochrumkuje. Jej mocny, nocny sen następuje około 4:00 rano :( i trwa do 13:00 :) i zazwyczaj około 11:00 jakieś 2h przed całkowitym przebudzeniem zaczyna wydawać te dziwne dzwięki. Przerażają mnie one! Niby jest zdrowa i nic jej nie jest... Pytanie 1: Czy może być to spowodowane tym, że w czasie gdy ona śpi karmię ją nie podnosząc z łóżeczka? Na płasko z główką na boku i nie biorę do odbicia, bo jeszcze nigdy jej sie nie odbiło po takim nocnym spokojnym piciu przez sen (trzymałam czasami 30min i nic) więc już nie podnoszę. Wątpię by to był powód, ale co myślicie? Karmię ją tak od około miesiąca, a wydaje te dzwieki od około 10dni. Pytanie 2: Czy Wasze pociechy też tak robiły? Dlaczego? Pytanie : Należy się martwić? :(

Gość nie karm tak dziecka
masz za małe dziecko zeby je karmic na lezaco jestes niepowazna!!! a to co sie dzieje to oznaka zbyt suchego powietrza kup nawilzacz. wogole niektore dzieci maja taka sapke. moja wyrosła z tego w 5 mies.

Gość karmię mojego synka
praktycznie od ukończenia pierwszego tygodnia życia właśnei w ten sposób i NIGDY nie było żadnego problemu! synek ma teraz prawie 5 miesięcy i nic mu nie jest

Gość Marzena Katowice
DODAM, ŻE JAK GO KŁADĘ NA BOCZKU TO WSZYSTKIE DZWIĘKI CICHNĄ! DLACZEGO??

Gość hopsasa do lasa
moze ma suchy nosek , na boku łatwiej oddychac . Mozesz ułozyc jej łózeczko pod kątem 30 stopni , i zobaczysz czy bedzie lepiej spac .

Moja córcia tak miała! już od pierwszych godzin życia powodem tego było to że lekko uszkodzili jej śluzówkę po porodzie gdy oczyszczali nosek z wód płodowych przeszło z czasem:] nawilżaj jej nosek 2 razy dziennie po 2 krople do każdej dziurki solą fizjologiczną i nie martw się bo nie masz czym.

Gość Marzena Katowice
Wiecznie wQrwiona - moją córcię często tak odsysali, bo miala problemy z płuckami po porodzie i leżała 2tyg w szpitalu. Wtedy często robili to ochydne odsysanie. Może faktycznie to jest powodem :( ?

Marzenko wydaje mi się że najprawdopodobniej TAK! dzidziuś ma delikatną błonę śluzową i strasznie łatwo lekko uszkodzić nawet głupią gruszką! więc skoro piszesz że, często odsysali to to będzie powodem chrapania moja młoda chrapała głośniej niż tatuś naprawdę:) i już wtedy w szpitalu na to zwróciłam uwagę i lekarz mówił że to od oczyszczania i przejdzie:) więc nie masz powodów do zmartwień:]

Gość Marzena Katowice
chciałam już jechać z nim do szpitala, bo lepiej dmuchać na zimne, ale wszystko przeszło! Jak ręką odjął :o Wiem jednak, że rano bedzie powtórka z rozrywki. Co więc robić ????????????? ????????????????

Gość Marzena Katowice
?????????????????????