Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfd

Na co zwracacie uwage w wygladzie mezczyzny .

Polecane posty

Gość gfdgfdgfd

Jak w temacie (pytanie dotyczy wygladu wiec nie piszcie nic o inteligencji itp. ) Na co najbardziej zwracacie uwage - np . twarz , wzrost itp.

Gość to głupie ale
na włosy ;] strasznie lubie lekkiego irokeza ;p

Gość to głupie ale
zapomniałam jeszcze ;p podoba mi sie taki 3dniowy zarost ;d

*twarz ogolnie,szczegolnie usmiech i oczy *sylwetka (wysoki przede wszystkim ) :-) *ubior-bardzo lubie jak facet fajnie sie ubiera i o siebie dba,no i ladnie pachnie :-) :D

Gość alejka
Moge sie całkowicie podpisac pod tym co napisała gejsza88:D tylko dodała bym buty taka mam jakas faze ze zwracam na nie uwage:);)

Gość alejka
to ile wazy mnie srednio obchodzi:P no ale jak sie widzi sylwetke to od razu czujesz czy Ci pasuje czy nie:D zalezy czy dziewczyna woli szczuplakow czy miskow:D

Gość bxcv
*zadbane dłonie *zadbane zeby *zadbana cera *poczucie humoru *wzrost, niby też jest ważny ale akurat nie aż tak bardzo:) bardziej liczy sie oznaka zdrowia i dbałość o zdrowie podrzędne to: *oczy *usta(nie lubie rybich warg) *zarost (lubie trzydniowy) :) *ubranie, oczywiście czyste i nie pomietolone *lubie też gdy facet uprawia jakis sport, jest wtedy bardziej zrelaksowany bo ma gdzie rozładowac energie a i seks jest przyjemniejszy :)

Gość alejka
a ja własnie nie lubie miskow:) wole tych szczuplutkich:D zylastych jak to kolezanki mowia;) niestety nie wiem jaka to waga przy danym wzroscie...

Gość alejka
oj tam od razu klekot kosci:P ma miesnie przeciez i skore;)

Gość bxcv
no to tak jak mezczyzni z reguly nie luia chudzielców ja tez lubie miec się do kogo przytulic przytulanie sie do wystajacych kości niejest przyjemne, facet moze miec nawet brzuszek kobiety w tych sprawach sa bardziej tolerancyjne od meżczyzn :)

Gość alejka
Z tego co obserwuje to jednak wiekszosc woli miskow... :) mało ktora kolezanka rozumie moja upodobania:)

Miśki są jak najbardziej ok, ale do pewnego stopnia. Od pewnego momentu mi się przestają podobać, bo nie zniosłabym faceta z cyckami większymi od moich :P Ale wolę już takiego miśka niż kogoś kto wygląda jakby go lekki podmuch wiatru umiał na pół złamać.

Gość niektórzy faceci przesadzają
szczupły i wysportowany facet to taki który ma np 182 i waży 74 ... ale niektórym zdrowo odwala i pakują sie na siłowni, chcą tacy ważyć 85 i się szpecą na własne życzenie a potem na starość to nienajlepiej wygląda... po za tym zadbane i czyste paznokcie, miły usmiech i ogólnie cały zadbany facet...

Gość
Zadbany, pachnący wodą, ogolony, miła twarz, piękne oczy:).

ja zwracam uwage przede wszystkima na oczy. moje ulubione to te duze i ciemne brazowe. pozniej na sylwetke preferuja normalna, nie za chudy nie za gruby...