Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capabelka

czy bylibyscie z takim facetem

Polecane posty

Gość capabelka

czy bylibyscie z facetem ktory nigdzie nie chce wychodzic, wyjezdzac, chodzic do kina, bawic sie, ba nawet nie rozmawia nigdy z nikim bo z natury jest mrukiem. Zawsze na wszystko szkoda mu pieniedzy i ogolnie straszna z niego sknera wrrrrrrrrrrrrrrrr. mam dosc po 9 latach malzenstwa. Nawet wakacje spedzam z dzieckiem bo jemu szkoda pieniedzy na troje, wiec place sama i wyejzdzam z dzieckiem a on nic sobie z tego nie robi:(

Gość capabelka
ano nic. wolal zostac w domu i lezec w lozku:( dzis mieslimy jechac na zakupy oczywiscie jemu sie odechcialo w ostatniej chwili i jeszcze pyta mnie"gdzie ty chcesz jechac" normlanie mnie szlag trafil. Mam tego dosc!!!! tylko zdaje sobie sprawe z tego ze to blahy powod do rozstania:(

Gość rehytu
a mówiłaś mu o tym??

Gość Dzidzia306
Tragedia...

Gość capabelka
no wlasnie tragedia:( dla mnie straszna na nic nie pomaga wyciaganie go z domu jest bardzo mrukowaty i nietowarzyski ale w tym wszystkim jest jeden szkopul. Rodzina! uwazaja ze on jest cudowny bo nie pali, nie pije i oszczedza. A ja mam ochote czasem rzucic w niego czyms ciezkim i wykrzyczec mu w twarz ze go nienawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

to zrob to:) szczerze wspolczuje..u mnie z kolei bylo nieco odwrotnie, moj lubil sie bawic, imprezowac, wydawal kase.. tak zle i tak niedobrze:D

Gość Myslacy Fizolof
W malzenstwie chodzi o to, zeby dwa osobniki przeciwnej plci dobraly sie w taki sposob, zeby ich wspolzycie odpowiadalo kazdemu z nich. W Twoim przypadku ewidentnie widac, ze nasapilo niedopasowanie osobnikow. Wyjscia sa dwa: 1. wewnetrzna zmiana osobnika, Twoja lub partnera 2. zmiana osobnika.

Gość Miamim
wcale nie taki błahy.. ja bym się rozstała na pewno z takim facetem

To troche absurd, ze do prowadzenia samochodu trzeba prawa jazdy, a do malzenstwa i dziecka - nic. Na poczatku Waszej znajomosci nie byl takim sknera?

Gość Anka KO Hanka
A moze wstydzi sie Ciebie :( Ile wazysz i mierzysz?

Gość podaj
ale taki przynajmniej nie zdradzi, bo skoro nawet nie wychodzi nigdzie i jak jedziesz na wakacje z dzieckiem to przynajmniej sie nire musisz martwic ze cie zdradzi