Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razem razem

czym sobie przebic chrzastke w uchu??

Polecane posty

Gość razem razem

i czy to bardzo boli?

Gość zosiu zosiu ma droga
sama cchesz to robic? ja miałam robione u piercera i zemdlałam z bólu :-o

Gość w sumie nie radze ale
igla musi byc wysterylizowana, za uchem - kawalek mydla i jazda :D

Gość razem razem
az tak boli? sama chcialam sobie zrobic. marzy mi sie kolczyk w uchu. u ciebie tez byla przebijana chrzastka w uchu?

Gość razem razem
a po co mydlo ??

Gość nie przebijaj sobie sama
chrzęści:O Tak samo nigdy nie przebijaj tej częsci ucha pistoletem u kosmetyczki!!!!!! Znajdź salon piercingu i to dobry. Jak źle przekłujesz płatek ucha, to wda się zakażenie, ale je wyleczysz- maścią, płynem, samo trochę przejdzie. Ale jak wda Ci się zakażenie w chrząstkę ucha, to możesz dostać martwicy i trzeba będzie chrzęść usunąć:O I to nie jest żart!!!!!!!!!!!!!! Można stracić kawałek ucha albo całość. To jest bardzo niebezpieczne.

Gość ciekawskaaaaahh
bla, bla, bla.... kosmetyczka zrobiła bubel, ucho siniało, bolało, a nawet troche się odkształciło :/, musialam wyjąć kolczyk, zrobiłam sobie sama w drugim i wszystko jest ok, wystarczy igła, żanych cudów

Gość Marchev
Ja tam mam 3 w chrzastce, zreszta to nie sa moje jedyne kolczyki. Nie warto isc z tym kolcem do salonu, strata kasy..Kup wenflon, namaluj krope na uchu i do dzieła xD Wiem co mówie :)

Rany, dziewczyny, nie wiem jakie trzeba mieć wrażliwe nerwy, żeby czuć taki ból ;) Ja miałam robioną dziurkę w chrząstce za pomocą naostrzonego kolczyka :P Jedyny minus to ten, że niestety w tym miejscu ranka długo się goi, co zrobić, newralgiczny punkt... Ale z bólem bym nie przesadzała :P