Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prawie wszystko

Nie chce być sama

Polecane posty

Gość mam prawie wszystko

Wiem, że powiecie zaraz, że jestem jeszcze młoda i mam czas... wiem. Wiem, że jestem młoda (mam 20 lat) i na wielką miłość przyjdzie pora, ale jestem osobą, która nie może być sama:( Potrzebuje się czasem do kogoś przytulić, porozmawiać, czasami po prostu położyć się z kimś na łóżku, przytulić się i nic nie mówić, chociaż razem oglądać telewizje:( Chce mieć kogoś do kogo mogę zadzwonić, do kogo mogę napisać esa, z kim mogę się spotkać:( żeby był dla mnie ktoś ważny o kim mogę myśleć. Miałam tylko jednego chłopaka z którym byłam 5 lat. Jestem sama od pół roku i coraz bardziej potrzebuje kogoś ważnego w moim życiu...

Wielu ludzi, myślę, że większość ma podobne potrzeby. Ja też potrzebuję kogoś ważnego w moim życiu, to jest bardzo silne. A nigdy nie byłem z nikim (poza krótkim epizodem).

Gość mam prawie wszystko
Zastanawiam się czy są osoby które są szczęśliwe gdy są same czy tylko udają przed znajomymi? Ja udaje,,, wszyscy myślą, że jest super i że świetnie sobie radze... nie będę się użalać:) Gdyby nie momenty doskwierającej samotności to jestem szczęśliwa:P

"Zastanawiam się czy są osoby które są szczęśliwe gdy są same czy tylko udają przed znajomymi?" Były takie okresy w moim życiu, że w ogóle nie odczuwałem samotności. Ale, że byłem wtedy szczęśliwy - nie nazwałbym tego tak. Po prostu nie czułem tej pustki, tęsknoty. Ale pewnie są i takie osoby, które są szczęśliwe same. Na pewno nie ma ich wiele i większość samotników na pewno udaje, że dobrze się czują, że jest OK.

Gość mam prawie wszystko
Jarku... z dziwkami to ty się zadajesz ba żadna inna by Cię nawet kijem nie dotkneła:)

Gość
Na ludziach co nie potrafią być sami nie można polegać :o

Gość mam prawie wszystko
Alter... chyba masz racje:)

Gość mam prawie wszystko
kot... może nie dokładnie chodzi o ta, że ja nie potrafie... bo jakoś żyje sam i jest ok, ale czasami przychodzą momenty w których potrzeba bliskości drugiej osoby:)

Gość i coraz gorzej będzie
........i gorzej i gorzej

Gość
Należy panować nad swoimi potrzebami. Ja czasami w pracy odczuwam palącą potrzebę mordu :P

Gość mam prawie wszystko
Jarku... akurat adoratorzy do ,,popuszczania szpary" nie są mi potrzebni:D Bo takiego mieć nie problem:P Wiem, że dla Ciebie druga osoba może być tylko do zaspokajania potrzeb... ale ludzie są różni:P