Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurka kłębiasta

Jakie szanse ma kobieta z dzieckiem na zwiazek?

Polecane posty

ja bym takiej nie chciał :) ale i tak mysle ze ma marne szanse ale kto wie niby kazdy ma szanse na szczęscie więc zycze powodzenia :)

Nie jestem ciekawa, tylko zakladajac, ze bylabys 22 latka i obracala sie w towarzystwie rowniesnikow, mialabys mniejsze szanse, niz wsrod rowniesnikow obecnych. P.s. Nie daj sobie wmowic, ze jestes gorsza od kobiet bezdzietnych. Sama nie posiadam dzieci i wolalabym partnera bez takowych (nie czuje sie predystynowana do bycia matka), ale takich wyjatkow jak ja jest niewiele ;) P.s.2 mloda doopa z Ciebie :)

Gość chmurka kłębiasta
c.r.e.a.m ja bym takiej nie chciał ale i tak mysle ze ma marne szanse ale kto wie niby kazdy ma szanse na szczęscie więc zycze powodzenia Zakładając ze z moim wygladem jest wszystko ok i z charakterem też to prosze uargumentuj mi swój wybór jeżeli możesz

Cream, jedni nie chca blondynek, inni dzieciatych, kolejni niedziewic, jeszcze inni kobiet z nadwaga... a jakos tak dziwnie po latach okazuje sie ze najwazniejszy byl charakter, dobre serce, wspolne zainteresowania i dopasowanie w lozku :D P.s. sadzac po czestotliwosci i tresci Twoich tu topicow, Ciebie zadna nie chce, a zatem kogo Ty bys chcial czy nie chcial nie ma szans sprawdzic sie w praktyce :P

chmurka kłębiasta ..nie chce wychowywac nie swojego dziecka to logiczne to jest tak masz do wyboru dwóch takich samych facetów tylko jeden ma dziecko a drugi nie którego wezmiesz wiadomo ze tego bez dziecka a co do twojego pytania to uroda nie ma tu znaczenia :)

czasami mam wrazenie ze sam sobie odbieram szanse aczkolwiek dowiedziałem się od kogos ze się nie nadaje do związku więc chyba tak jest lepiej

Gość vggggggggggggggggggggggggggggg
kolejna załamana a masa debili jeszcze ją utwierdza w przekonaniu ze nie ma szans. Nie jest tak zapamietaj to sobie, a zwłaszcza jezeli jesteś atrakcyjna:)

Gość koccham kobiety
Ja chcę taką kobietę:) One są dojrzałe emocjonalnie, stabilne i mają apetyczne dojrzałe figury:))

Gość news 2011
Żal mi takich kobiet. Ale jak słyszę wymagania lasek odnośnie partnera (nie ważne czy są dzieciate czy nie), to mnie szlag trafia. Szczególnie, kiedy chodzi o kwestie finansowe.

Gość news 2011
tak ogólnie to każda z nich ma szanse ale nie znaczy to, że w ogóle.

Gość palmer z winkla
twój "nowy" potencjalny facet nigdy nie pokocha cudzego dziecka jak swojego własnego- tym bardziej jeśli będzie takowe posiadał.

Gość Rem

Witam Wszystkich opiszę swojm sytuację żyłem z kobietom i jej dzieckiem 8 lat robilem wszystko dla nich nie zostalem doceniany zawsze bylo im malo niemialy szacunku domnie a potem uslyszalem nie mile slowa chodzilo tylko o pienodze panowie szczera rada zdaleka 

Gość gość
Dnia 28.12.2008 o 14:34, Gość chmurka kłębiasta napisał:

bywa u dziecka (3, 4 razy w miesiacu)

I miałbym 3, 4 razy w miesiacu siedzieć na strychu i czekać aż sie tatuś wybawi z córeczką? A potem spuszczać jego szczochy w kiblu??

W życiu Maryjana!!!

Gość Onsam

Jak jest ladna i dba o siebue, kusi facetow, flirtuje to ma szanse na pewno. Nawet ja za taka latam nie wiem jak to sie dzieje przyzwyczailem sie ze dlugo byla blisko jako kolezanka.

Gość gość
12 minut temu, Gość Onsam napisał:

Jak jest ladna i dba o siebue, kusi facetow, flirtuje to ma szanse na pewno. 

Na pewno ma szanse na kolejne bachorki. A po kilku latach pod jej drzwiami ustawi sie kolejka. Tatusiów do odwiedzin...